beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Tacjanka,u mnie hormony tez jeszcze buzuja:-):-)
po ciazy z Viki bylam bardziej spokojna a teraz maly problem doprowadza mnie do szalu,czasami mam wyrzuty bo krzykne na moja starsza core,ale staram sie jakos wyciszyc ale nie zawsze sie to udaje
,Ja tez caly dzien sama w domu,chetnie bym poszla juz do pracy ale szkoda mi Gabi,bo starsza napewno by sobie poradzila,planuje cos dopiero na wiosne.
Moze po prostu brakuje nam tej odskoczni od codziennosci,kocham moje skarby nad zycie ale chyba pare h. na miesiac bezemnie im nie zaszkodzi,ale u nas w gre wchopdzi tylko nianka bo rodziny tutaj niemamy,
Wlasnie wrocilysmy ze spacerku,cory spia a ja znow grontowne codzienne porzadki,bo za 2h,przychodzi ktos ogladac nasze mieszkanie ktore w dalszym ciagu nie sprzedane

po ciazy z Viki bylam bardziej spokojna a teraz maly problem doprowadza mnie do szalu,czasami mam wyrzuty bo krzykne na moja starsza core,ale staram sie jakos wyciszyc ale nie zawsze sie to udaje
,Ja tez caly dzien sama w domu,chetnie bym poszla juz do pracy ale szkoda mi Gabi,bo starsza napewno by sobie poradzila,planuje cos dopiero na wiosne.Moze po prostu brakuje nam tej odskoczni od codziennosci,kocham moje skarby nad zycie ale chyba pare h. na miesiac bezemnie im nie zaszkodzi,ale u nas w gre wchopdzi tylko nianka bo rodziny tutaj niemamy,

Wlasnie wrocilysmy ze spacerku,cory spia a ja znow grontowne codzienne porzadki,bo za 2h,przychodzi ktos ogladac nasze mieszkanie ktore w dalszym ciagu nie sprzedane

Ania już nie śpi i sie wścieka na łózku, a Juleczka jeszcze śpi. 
ze spaceru narazie nici
normalnie synek robi postępy. A jeśli chodzi o hormony to i mnie nie dają spokoju czasem mam takie nerwy że lepiej niech nikt się nie odzywa a zwłaszcza mojemu m się obrywa, a nie wspomnę jak te hormony wpłynęły na moje włosy wypadały mi normalnie garściami w życiu tyle włosów nie straciłam w tak krulkim okresie normalnie łysina plackowata mi się zrobiła a teraz mam na głowie jeżyka i przez jakieś najbliższe 3 miechy nie mogę jeszvcze ich zafarbować i z odrostami jak garnek będem chodziła
Moze macie jakis pomysl ??
zla matka jesytem i w brode sobie pluje potem, przepraszam i caluje bo przeciez kocham te moje dwa skarby najbardziej na swiecie a co one winne ze matka szaleje. U mnie dobrym lekarstwem jest sex. Jak sie w nocy wyzyje to potem chodze caly dzien odprezona i zadowolona