reklama

Czerwiec 2009

reklama
Mój Piotrus ten garnuszek na klocuszek dostanie na Mikołaja od babci.
Teraz ulubionymi zabawkami Piotrusia sa gazety, normalnie gniecie je, miętoli, drze, bierze do buzi, a jaka radoche z tego ma. Jak siedzi na kolanach przy stole to wszystkie zabawki zrzuca i sie patrzy na podłoge i tak bez przerwy. Gupolek mały :-D:-D

Hej mamuski
Buziaki dla Ani wczoraj skonczyla 5 miesiecy od e- cioci;-);-)
A ten garnuszek fajnie wyglada , powiezcie czy ktoras z was go juz ma i jak dziecko faktycznie sie nim fajnie bawi czy jest przereklamowany?

Dziewczyny i mam pytanie, chce kupic spacerowke bo moja z wozka to masakra . podpowiecie cos? ale takie w miare w rozsadnej cenie np. do 500 zl bo u nas kryzys z kasa jak nigdy,,,,:-(
milego Dnia

Wiolu, dziękujemy ślicznie!!!

a co do spacerniaków, ja mam Coneco Polo i jestem z niej b.zadowolona :tak: dałam za nówkę sztukę w hurtowni 280 zł :-)

Ja tego garnuszka nie mam, więc nie wiem, co Ci odpowiedzieć ;-)

Ewuniu jakośposzło ale nadal z mlekiem mamuni :/ Narazie przez kilka dni będę mieszała a później spróbuję bez swojego mleka

ps. Agatka takcudownie wyciąga rączki żeby wziąć ją na ręce aż mi się płakać chce ;)))))

Ostatnia edycja:
My takiej zabawki nie mamy ale mamy inna i Laurunia jest z niej zadowolona i uwielbia sie nia bawic.niewiem czy w Pl tej firmy dostaniecie ale moze cos podobnego.

Załączniki

• new_CIMG2143.jpg
    new_CIMG2143.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 49
My takiej zabawki nie mamy ale mamy inna i Laurunia jest z niej zadowolona i uwielbia sie nia bawic.niewiem czy w Pl tej firmy dostaniecie ale moze cos podobnego.

To jest chyba taka pilka ktora ma wiele miejsc ktore po przycisnieciu piszcza wydaja odglosy zwierzat i graja,do tego sama sie turla,przynajmniej my taka mamy Viki ja bardzo lubila,a Gabi ja musze dopiero wygrzebac ze schowka:-D:-D

Garnuszek z klockami moja Viki uwielbiala,ale dostala go dopiero na 1 urodziny,Gabi chyba tak samo bo na razie interesuje ja tylko lizanie ssanie i mietoszenie,a klocki nie zabardzo sie do tego nadaja

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry