anwisniewska
Zaciekawiona BB
kaska76 ja też jutro wracam do pracy
Trochę mnie to pociesza, że nie jestem sama, mam nadzieję, że ciebie też pocieszy;-)
Trochę mnie to pociesza, że nie jestem sama, mam nadzieję, że ciebie też pocieszy;-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trochę mnie to pociesza, że nie jestem sama, mam nadzieję, że ciebie też pocieszy;-)
i smucę się że ominie mnie kilka fajnych momentów z życia Agatki :-(. Ale takie życie.
Ja tez wracam 4-go stycznia do pracy. Bardzo sie boję jak to będzie, czy nie będzie płakać za mna. Ja napewno bez przerwy będę o małym mysleć i chyba nic nie zrobie w tej robocie.
A tak wogóle to wyszedl Piotrusiowi pierwszy ząbek (26 grudnia), jego lewa jedyneczka
Od razu lepiej śpi w nocy. Dzisiaj pobił samego siebie, spał od 20 do 5 rano a potem do 9 rano. Zrobił sobie przerwę na 1 h i spał znowu od 10 do 12. :-)
Wy za to trzymajcie za mnie 23 stycznia, ja to z "grubej rury", od razu na 8h idę :-( mam coraz więcej wątpliwości i coraz bardziej się boję z dnia na dzień... ale cóż, dzieci same się nie wyżywią :-(
Czesc dziewczyny...
jeczcze tylko sylwester i nowy rok,Gabi zalapala katarek od swojej kuzynki i troszke marudzi

no i poprostu mi sie nie oplaca zostawiac maluchy bo zarobie grosze i wszystko pojdzie i tak na nianke...ale na wiosne Viki chcemy dac na 2,3,dni do przedszkola,bo bardzo lubi bawic sie z dziecmi,