KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Witaj kamireszel ja tez jestem z Dublina
Do ajkiego szpitala jestes zapisana??? Moze bedziemy razem rodzic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
współczuję sytuacji z bratem, ale nie denerwuj się tak, szkoda maleństwo tak stresować a i siebie przy okazji

Dowiedziałam się wczoraj a dzisiaj już znalazłam opiekunkę do Majki, oczywiście poleconą, nie jakąś z ulicy, no i zobaczymy, jak będzie wszystko dobrze z ciążą to parę miesięcy jeszcze popracuję.
Ja czuję, że będzie chłopak (w pierwszej ciąży też tak miałam i się sprawdziło) i chyba nawet bardziej się cieszę z takiego obrotu sprawy... dziwna jestem jakaś 
Ja w ogóle nie piję kawy, więc nie wiem, czy to można w stosunku do mnie stosować, ale... w pierwszej ciąży uwielbiałam herbatę, a jednak urodził się chłopiec. Teraz też lubię, a na sam zapach kawy (mąż ją uwielbia) to mnie odrzuca na kilometr. Ciekawe o czym to świadczy?A ja słyszałam jeszcze jedną rzecz a propos związku między dietą a płcią dziecka. Podobno, jak odrzuca od picia herbaty to będzie chłopiec, a jak od kawy dziewczynka.