Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poprzedniej nocy miałam sen. Pamiętam go aż za bardzo dokładnie i choć minęło już tyle godzin wciąż czuje dreszcze.
Śniło mi się ,że już urodziłam dziecko i leżałam z nim na łóżku. Miało czarne włosy , skośne oczy i żółtą skórę. Obok mojego łózka pojawiła się rodzina z dzieckiem nowo narodzonym i zamiast matki , położył się na tym łózko ojciec i przytulił swoje maleństwo.
Nagle weszła pielęgniarka do sali i powiedziała mi ,że zostało 9 minut i odłączą moje dziecko od respiratora( a żadnych urządzeń przy dziecku nie widziałam) i ,że mam się pożegnać. zaczęłam panicznie płakać i rozpaczać i tak się cała zapłakana obudziłam o 4:30 i już nie spałam. Cały dzień mam przed oczami ten sen i boję się iść spać, zwłaszcza ,że mąż jest na szkoleniu i jestem sama.
Wiem powiecie ,że się nie potrzebnie nakręcam, że sny są odzwierciedleniem itd, ale....
Z Weroniką jak byłam w ciąży nie miałam podobnych snów , a teraz po prostu się boję.
Nie wierze w znaczenie snów, w horoskopy itd, ale..... czuję lęk.
;-)
;-) Bedzie dobrze, nie my pierwsze i ostatnie, ale pomimo wszystko juz bym chciala byc po
. Zazdroszcze dziewczynom, ktore w ciazy dostaje takiego "powera", ze gotuja, sprzataja itd. Ja jestem caly czas mega zmeczona, niektore zapachy mnie jeszcze dobijaja, mam czasami jeszcze odruchy wymiotne i nie mam sily sprzatac.... Najchetniej przelezalabym na kanapie, ale syn nie odpusci
, wiec chcac nie chcac musze byc aktywna. Ja napewno, jak i w pierwszej ciazy bede pracowac do konca, a 6 tygodni przed terminem przejde na zasluzony macierzynski (takie sa tu przepisy). Pozniej biore rok wychowawczego i wracam do pracy, lecz chyba zredukuje liczbe godzin,by juz ok 14 godziny byc w domu.

Ja jestem caly czas mega zmeczona, niektore zapachy mnie jeszcze dobijaja, mam czasami jeszcze odruchy wymiotne i nie mam sily sprzatac.... Najchetniej przelezalabym na kanapie