reklama

Czerwiec 2009

dominika w takim razem powodzenia i gratuluje odwagi i mimo wszystko moim zdaniem to jest lekkomyślne
Mamy całe życie przed sobą a ciąża trwa zaledwie 9 miesięcy i uważam, że każda z nas jest w stanie się poświęcić tym 9 miesiącom aby dzidzia była bezpieczna a nie narażać ją a tak naprawdę życie maleństwa na niebezpieczeństwo

Temat zakończony jak dla mnie bo można gadać i gadać a i tak każdy robi swoje
Ten kto nie stracił ciąży nie wiem i tak naprawdę nie zdaje sobie sprawy jak szybko można stracić maleństwo nawet w 20 tygodniu albo i później!!!

reklama
tak żeby zmienić temat, co dziś gotujecie na obiadek? Bo ja czekam aż mąż przyniesie pierogi z mrożonki, po wczorajszym krwawieniu zakazał mi wychodzić z domku, a w lodówce pustki:(. Ale juz niedługo przyjdzie dzielny małżonek obładowany siatami:)

reklama
Raaaany ale fajnie, zabierz mnie ze soba ;-), mam dosc zimnego i szarego Krakowa :-(

Narobilyscie mi tylko smaka... ja bym zjadla z borowkami i ze smietanka i z cukrem :-)

Ja mieszkam kolo Londynu, bardzo brakuje mi slonca. Dzis jest okropnie szary dzien i pewnie tak bedzie wygladalo wiekszosc dni az do marca. Czasem zaswieci sloneczko ale tylko czasem.:wściekła/y:

A te pierogi to ....... mniam , mniam juz nastawilam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry