reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
A mi sie strasznie wierci. Smieje sie do meza ze bedzie male ADHD- Kopie w pracy i w autobusie jak sponie lub pasek uciskaja a wiczorami sie strasznie kreci
.
Mimo to ciagle boje sie tych zakupow. Mam pytanko do mam ktorym za pierwszym razem sie nie udalo- czy wy juz kupujecie ubranka bo mnie strasznie korci i nawet udalo m i sie umowic meza na pozwolenie ale jak juz pojde do sklepu to i tak wyhodze z pustymie rekami.

Mimo to ciagle boje sie tych zakupow. Mam pytanko do mam ktorym za pierwszym razem sie nie udalo- czy wy juz kupujecie ubranka bo mnie strasznie korci i nawet udalo m i sie umowic meza na pozwolenie ale jak juz pojde do sklepu to i tak wyhodze z pustymie rekami.
witam
milo mi ze moge dolaczyc do waszego grona.jak narazie termin mam na 29.06
ale w lutym ide na usg wiec moze sie cos zmienic bo na pierwszym wyszedl mi 20.06 .wczytuje sie w posty troche mam do przeczytania.wiec ostro sie za to zabieram.pozdrawiam
milo mi ze moge dolaczyc do waszego grona.jak narazie termin mam na 29.06
ale w lutym ide na usg wiec moze sie cos zmienic bo na pierwszym wyszedl mi 20.06 .wczytuje sie w posty troche mam do przeczytania.wiec ostro sie za to zabieram.pozdrawiam
A ja się pochwalę że oglądałam dzisiaj łóżeczka na allegro, zapytałam męża czy mogę już kupić, a on ze śmiechem zapytał czy nie mogę z tym poczekać, powiedziałam że nie.... a on się tylko zaczął śmiać więc chyba droga wolna :-) tylko najpierw pójdę na usg, jak będzie wszytko ok, to zaszaleję 

Carmi
Czerwcowa mama 2009
Kopie w pracy i w autobusie jak sponie lub pasek uciskaja a wiczorami sie strasznie kreci.
a powiedz Kluseczko, i Wy dziewczyny, ktore cos odczuwaja, na jakiej wysokosci kopia dokladnie? Bo jak ja cos czuje, tak jak dzis, a mam ciazowe jeansy, ktore sa mimo wszystko nisko wyciete i dosc ciasnawe, to mnie tak w miejscu tego zlaczenia jeansu z bawelnianym pasem, pokopuje. Dosc niziutko w podbrzuszu.....czy to nie za nisko?
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
a powiedz Kluseczko, i Wy dziewczyny, ktore cos odczuwaja, na jakiej wysokosci kopia dokladnie? Bo jak ja cos czuje, tak jak dzis, a mam ciazowe jeansy, ktore sa mimo wszystko nisko wyciete i dosc ciasnawe, to mnie tak w miejscu tego zlaczenia jeansu z bawelnianym pasem, pokopuje. Dosc niziutko w podbrzuszu.....czy to nie za nisko?
Carmi ja tez czuje raczej nisko

wlasnie czytalam jak piszecie ze czujecie ruchy.ja niestety jeszcze nic nie czuje a bardzo bym chciala to wreszcie poczuc.mam nadzieje ze niedlugo tego doznam.wogole czasami mam metlik w glowie czy wszystko ok z malenstwem.mam klopoty z cisnieniem ostatnio strasznie niskie,malo przytylam -od poczatku ciazy tylko 2 kg fakt ze przez pierwsze 3 mce to toalety nie moglam odstapic tak mnie meczyly wymioty.moze dlatego tak malo przybralam
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja czulam dotad tak do pepka a teraz od paru dni widze ze zaczyna sobie lazic juz troszke wyzej,i kopniaczki sa juz czasami dosc silne,
aga29
Fanka BB :)
Hellol
) Jestem padnieta jak nie wiem, ale jeszcze troche sily na pisanie mi zostalo;-) Moj dzidzius kopie raczej nisko po srodku lub po bokach, jezeli to pukanie i stukanie mozna nazwac kopniaczkami
a zaczal tez niedawno, dopiero jakis tydzien temu.
A co do porodu, to kazda z nas odczuwa inaczej i ma inny prog bolu. Ja nie bede o swoim opowiadac, powiem tylko, ze juz po nie chcialam miec wiecej dzieci i dosyc dlugo rodzila sie we mnie mysl o rodzenstwie dla Erika.

A co do porodu, to kazda z nas odczuwa inaczej i ma inny prog bolu. Ja nie bede o swoim opowiadac, powiem tylko, ze juz po nie chcialam miec wiecej dzieci i dosyc dlugo rodzila sie we mnie mysl o rodzenstwie dla Erika.
Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny....ale sie rozpisalyscie dzisiaj na temat porodu i zakupow i oczywiscie co mama to inne podejscie :-)
Dzwonilam dzisiaj do nowego lekarza do ktorego bede chodzila i zapisal mnie na wizyte 23 stycznia....nie wiem jak ja te 2 tygodnie wytrzymam :-( Ale juz zapowiedzial ze USG zrobi i w ogole wywarl na mnie bardzo mile wrazenie wiec zakladam ze bedzie ok.
Ja z ubranek dla Malucha mam 2 pary skarpetek i body, ktore Maz wypatrzyl na Allegro z naszytym malym koszykarzem....twierdzi ze to bedzie syn wiec jak znalazl...hehe. Poza tym na razie sie wstrzymuje...chociaz z wielkim trudem ;-)
Ja juz czuje swojego Maluszka calkiem niezle....a kreci sie coraz bardziej. Najbardziej kopie jak siedze i pochylam sie np. w pracy nad biurkiem...chyba Mu juz niewygodnie i ciasno wiec kaze mi sie prostowac
A czuje glownie z lewej strony, ponizej pepka.
Ide jakis filmik sobie obejrzec, milego wieczorku
Dzwonilam dzisiaj do nowego lekarza do ktorego bede chodzila i zapisal mnie na wizyte 23 stycznia....nie wiem jak ja te 2 tygodnie wytrzymam :-( Ale juz zapowiedzial ze USG zrobi i w ogole wywarl na mnie bardzo mile wrazenie wiec zakladam ze bedzie ok.
Ja z ubranek dla Malucha mam 2 pary skarpetek i body, ktore Maz wypatrzyl na Allegro z naszytym malym koszykarzem....twierdzi ze to bedzie syn wiec jak znalazl...hehe. Poza tym na razie sie wstrzymuje...chociaz z wielkim trudem ;-)
Ja juz czuje swojego Maluszka calkiem niezle....a kreci sie coraz bardziej. Najbardziej kopie jak siedze i pochylam sie np. w pracy nad biurkiem...chyba Mu juz niewygodnie i ciasno wiec kaze mi sie prostowac

Ide jakis filmik sobie obejrzec, milego wieczorku