Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tricolor- dobre! Raczej nie patrz na niego jak na meszczyzne bo juz nigy na baania nie pojdziesz. A moge zapytac do jakiego lekarza chodzisz bo zauwazylam ze z Poznania jestes a wlasnie tam przeniusl sie spowtrotem moj kochany lekarz z ublina.

), zmierzyla mi brzuszek od pepka w dol. Pytala czy czuje dzidziusia, czy kopie, jak czesro doczuwam i czy szystko w porzadku, ustalila nowa wizyte na 16 marca i poszlismy do domku ;-) 
Dobrze pomyslaneMartusia - Obydwoje stwieldzilismy, ze chcemy tylko 3 dzieci. Wazektomie zaproponowal On i tak naprawde ma racje. Dlaczego mam sie faszerowac chemia przez jakies 25 lat jak u Niego to tylko sprawa 30 minutek a i finansowo wychodzi najtaniej. Wazektomia nie ma skutkow ubocznych, nie wplywa na funkcje seksualne, na czynnosc hormonow i nie wplywa negatywnie na ogolny stan zdrowia. Problem pojawia sie gdyby chcial na nowo udroznic nasieniowody co ma tylko 30% skutecznosci. Jednak tak jak mowilam jestesmy zdecydowani tylko na trojeczke oraz wiele lat sexu bez obaw ;-)

. Czy jest to możliwe nie czuć jeszcze dziecka w 19 tygodniu????
staralam sie byc twarda i walczylam pare dni ale niestety przeziebienie bylo silniejsze i dzisiaj to juz wymiekam.

bo obudzil mnie telefon. Koleżanka ma synka w wieku przedszkolnym i daje mu komórke do zabawy, a ze jestem pierwsza na liscie kontaktów to młody zawsze wykręca do mnie 
Okropna nocka. I pomyslec, że teraz tak co tydzień bedę miala.