Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

sprawdziłam...odczyn coombsa robie się m.in. przy konflikcie serologicznym żeby sprawdzić czy organizm matki wytwarza przeciwciała...jeżeli nie to dobrze a jeżeli tak to podaje się antyglobuline ( chyba)
Beatko a jak piłś tą pomarańczową oranzadke to kupiłaś ja w proszku w aptece czy dostałaś w przychodni bo ja musze kupić sobie i wode mineralną a w przychodni rozrobić![]()
a mój lekarz chyba uważa robienie badań za coś zbędnego mi na początku wyniki wyszły dobre i powiedział, ze nie musimy tak często robić bo wychodzą dobrze to po co robić, byłam u niego już 6 razy (w ciąż) a badania robiłam tylko2 razy A widzę, że niektóre z was muszą robić co wizytę, czy to znaczy, że mój lekarz szuka oszczędności?
a mój lekarz chyba uważa robienie badań za coś zbędnego mi na początku wyniki wyszły dobre i powiedział, ze nie musimy tak często robić bo wychodzą dobrze to po co robić, byłam u niego już 6 razy (w ciąż) a badania robiłam tylko2 razy A widzę, że niektóre z was muszą robić co wizytę, czy to znaczy, że mój lekarz szuka oszczędności?

oprócz badań za każdym razem waży mnie
bada ciśnienie,piersi , usg , tętno dzidzi i zagląda co tam w środku słychać
. i słucha cierpliwie moich narzekań
- wizyta trwa około 40 minut.