Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba sie zdecyduje...pamiatka bedzie rewelacyjna
Dzwonilam dzisiaj w sprawie USG 4D i bardzo sie zdziwilam kosztem...tylko 120 zl z nagraniem![]()

) podliczony urlop na ten rok. Nastawilam sie na jakies 15 dni, bo polowe, ale..........dostalam pelne 30 dni, a to znaczy, ze od polowy marca gdzies nie potrzebuje zwolnien, tylko sie pourlopuje i na macierzynski do czerwca
Po minie szefa wnioskowalam, ze on zareagowal dokladnie odwrotnie 

ooo, no to prawie 5 razy taniej niz tutaj
ja chyba zaraz do kumpeli zadzwonie i sie w Koszalinie na 4d zapisze....przy okazji i wozek zabiore
![]()

Ale od razy robia najlepszego ujecia wydruk A4 i w ramke, plytka z filmem i 12 zdjec. Robilam z Mayeczka to teraz tez fajnie miec pamiatke z nastepnym malenstwem. Juz sie nie moge doczekac.;-)

Witam kobitki;
wczoraj bylam na USG i na 99% bedzie corcia !!!!
Sprawdzily sie moje przeczucia. Pozdrawiam goraco i zdrowka zycze.:-):-):-)
Mirabella gratuluje coreczki....no to wyglada na to ze chlopcy beda mieli w czym "przebierac"...hihi

Ja wlasnie dzis zabukowalam wizyte na 13 marca. Koszty 4d w UK to
195 funtowAle od razy robia najlepszego ujecia wydruk A4 i w ramke, plytka z filmem i 12 zdjec.

troche Ciebie nakrece dzien przed 
lCarmi, dlaczego Ty musisz placic za 4d?? Ja mialam za darmo. Dostalam tylko skierowanie od gina i tyle. Dostam w sumie szesc zdjecPewnie, gdybym chciala plytke z nagraniem, musialabym cos placic,a tak to darmowa
:-)rewelacja