reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ta wątróbka jest niewskazana nie tylko z powodu zawartości witaminy A, lecz również z powodu dużej zawartości toksyn.

A szpinak polecam w postaci zupy:).

reklama
A ja przeczytałam w bardzo mądrej książce - JAK ZDROWO SIE ODRZYWIAĆ WCIĄŻY że wątróbka jest zdrowa i wrecz powinno sie ją konsumować raz w tygodniu , ma sporo żelaza a wiadomo że ciężarówki mają tendencje do anemi. Na necie przeczytałam tosamo.

Widzę, że trwa dyskusja na temat wątróbki. Jak byłam u lekarza na początku ciąży on sam o nic nie pytany zabronił mi jedzenia wątróbek i pasztetów. Podczas ostatniej wizyty na moje pytanie o wątróbkę (sporadycznie ale jednak lubię :tak:) powiedział, że teraz już jak najbardziej mogę jeść na zdrowie.

aha a buraki uwielbiam, to mój faworyt wśród surówek, zupka też pyszna mniam, co do szpinaku to zaczął mi bardzo smakować z makaronem, piersią z kurczaka i sosem śmietanowym polecam a potem można znowu zjeść buraczka ;-)

Hej dziewczyny u mnie dziś pięknie pogoda byłam na USG i jednak dziewczynka:tak: od jutra zaczynam 26 tydzień mała waży 850g.A co do wątróbki to zdrowa i można jeść ,ale na pewno nie powinno się jeść serów pleśniowych.Pozdrawiam;-)

No mi tez mój gin kazał watróbke jeść ( uwielbiam ją, ale tylko drobiowa ) na ta moją niska hemoglobinę :-)

Co do mgr, to ja robiłam ja dopiero 3 lata po zakonczeniu studiów magisterskich. Załapalam sie w ostatniej chwili. Jesli mineło by więcej czasu musiala bym zaliczac wszstko od nowa ( np eksternistycznie ) no i placić.

aha a buraki uwielbiam, to mój faworyt wśród surówek, zupka też pyszna mniam, co do szpinaku to zaczął mi bardzo smakować z makaronem, piersią z kurczaka i sosem śmietanowym polecam a potem można znowu zjeść buraczka
Makaronik w tej postaci uwielbiam, dobrze że wspomniałaś to może jutro zrobię, jak mi się szpinak świeży uda kupić , to już w ogóle danie jest niesamowite... jeszcze czasem dodaję pomidorki suszone w oliwie. :tak:

emili78 gratuluję dużej małej !:-)

Co do mgr, to ja robiłam ja dopiero 3 lata po zakonczeniu studiów magisterskich. Załapalam sie w ostatniej chwili. Jesli mineło by więcej czasu musiala bym zaliczac wszstko od nowa ( np eksternistycznie ) no i placić.

Na wszelki wypadek chyba się dowiem jeszcze raz jak to jest u mnie :-p

reklama
Do góry