reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

5 :-D

No i słoneczko juz swiieci i zapowiada sie cieplutki dzionek chociaz w TV mowili ze tylko 17 stopni bedzie.

Śniadanko zjedzone, maż poszedł z pieskiem na spacer, a ja kozystam z okazji i wpadlam sie przywitać :-)

Odpukać spie dobrze oststnio, bo jak czytam Sylwiaa o tych Twoich bezssennych nocach to az mnie ciarki przechodzą :eek: I co mozna wtedy w nocy robic jak sie nie śpi ( a maż wręcz przeciwnie :sorry: ) ?

Tak sobie pomyślalam, że po swietach to strach będzie zajrzec na watek "rosniemy" :-D Chyba rekordowe przyrosty bedziemy notowały bo tym obrzarstwie ;-):-D

Świeta juz mamy zaplanowane. Poczatkowo byla mowa, że pojedziemy do rodziców na śniadanie, ale ta obcja nie bardzo mi sie usmiechala. Staneło na tym, że z soboty na niedziele rodzice zostaja u nas, a w poniedzialej zabiorą dodatkowo babcie i wpadna na kawę. I to mi gra :-)

Zmykam sie ogarnąc bo jeszcze w szlafroczku siedzę :sorry:( przynajmniej nic mi brzucha nie gniecie )

reklama
Witam :-)
Ja nadal chora, kaszel i katar mnie zamęczą... Już jest trochę lepiej i nawet trochę w nocy spałam... masakra.... mam wrażenie, że od stycznia nic tylko choruję, powoli mam dość...
Pozdrawiam Was Kobietki :-)

Dzięki przyda się, święta za pasem a ja tylko leżę pod kocem, kicham i kaszlę, mam wrażenie, że płuca wykaszlę. Nos mam czerwony, oczy łzawią i masę chusteczek wkoło mnie... ojjjjjj chyba mam dzień na marudzenie...
Naszczęście chociaż cukry mam w normie...

Dzien doberek Laseczki:-)
Kaska76 a Ty bylas u lekarza? Bierzesz jakies leki? Powrotu do zdrowka zycze:tak:
A ja na 11 umowilam sie do kosmetyczki...ide na pedicure bo "robienie" paznokci u nog mnie przeroslo:-D A na swieta mus ladnie wygladac:-D Wiec sie troche zrelaksuje, tym bardziej ze ten wczorajszy dodatni HBS nie dal mi spac za bardzo i caly czas sie martwie....ehhh. Za godzinke dzwonie do lekarza, mam nadzieje ze nie zdoluje mnie bardziej. A na dodatek w Olsztynie leje dzisiaj od rana:wściekła/y:
No to milego dnia, zmykam na sniadanko

Cześć.
Wpadłam się tylko przywitać bo zaraz lecę do pracy zanieść zwolnienie.
U nas pogoda ładna ale zapowiada się na deszcz.
A co do PITa to ja wysłałam już dawno, ale na ogromną kasę (175 zł) nawet nie czekam bo mężuś nałapał mandatów więc nam ją zarekwirują :-D
Spadam i życzę MIŁEGO I SŁONECZNEGO DZIONKA :-)

A ja jeszcze PIT'a nie zaniosłam... jakoś mi się nie śpieszy zwłaszcza, że muszę dopłacić i wcale nie małą kwotę... mój zakład pracy źle mi podatek naliczył i muszę teraz zwrócić ;>

witam wszystkie czerwcóweczki :-)
dołączam do was (mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko :])
moja dzidzia ma sie urodzić 11.06 i wiem,że będę miała córcię :D
niestety moja ciąża nie przebiega celująco,ponieważ wykryto konflikt serologiczny (otrzymałam już zastrzyk ANTY-D) i wczoraj mi przyszedł własnie list,że mam anemie :no: Ogólnie czuję się dobrze :happy: pozdrawiam was :-)

witam wszystkie czerwcóweczki :-)
dołączam do was (mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko :])
moja dzidzia ma sie urodzić 11.06 i wiem,że będę miała córcię :D
niestety moja ciąża nie przebiega celująco,ponieważ wykryto konflikt serologiczny (otrzymałam już zastrzyk ANTY-D) i wczoraj mi przyszedł własnie list,że mam anemie :no: Ogólnie czuję się dobrze :happy: pozdrawiam was :-)

Witamy , witamy :-):-):-):-):-)

reklama
Do góry