kamusia185
czerwcowa mamusia :)
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodzie
bardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodziebardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh
![]()
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodziebardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh
![]()
Ja co do jego obecności przymnie podczas CC mam mieszane uczucia![]()
a co do strachu przed porodem kazda z nas go ma nawet ja tysiace pytań watpliwosci musimy przez to przejsc osobiscie pocieszam sie ze nie ja pierwsza i nie ostatnia a maluszek to cud i bede musiala dac rade urodzić![]()
Monika ty mnie nie strasz bo mi się termin przesunął na 06.06 a ja psychicznie jeszcze nie gotowa nie mówiąc o reszcie rodziny :-)A córka jej koleżanki miała termin porodu na 5 czerwca i wczoraj jej odeszły wody i urodziła maleństwo, i ze śmiechem dodała " to ty się córuś już pakuj...:
Magni słońce mi sie termin po ostatnim usg na 14 maja przesunąłMonika ty mnie nie strasz bo mi się termin przesunął na 06.06 a ja psychicznie jeszcze nie gotowa nie mówiąc o reszcie rodziny :-)
Tau pisz tu szybko co sie dzieje bo zaczynam sie denerwowac