Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej mamuski,
Kamireszel- gdzies Ty taka dziwna liste dostala?

:-)hehehehehe:-)
1 dali mi w szpitalu a 2gą w szkole rodzenia
fajna nie.... przepisalam tylko kilka punktów a cała jest maga dluga.
Jakbym spakowała to co faktycznie sobie tu życza to miała bym walize jak na tygodniowy urlop doo PL.:-)
dzieki Meva za rade:-) no wlasnie ta zmiana z kopniakow na krecenie sie sprawia ze mam wrazenie ze porusza sie troche mniejMi położna wytumaczyła, ze trzeba brać pod uwagę to, czy bobas cały czas do tej pory był aktywny czy spokojny - powinno być tak samo, tzn. jeśli cały czas był aktywny to nadal powinien taki być. Kopniaczków też należy się spodziewać coraz mniej, bo mniej miejsca - liczy się każdy ruch, wiercenie, kręcenie itp. Ja ostatnio bardziej te ruchy widzę (brzuch faluje) niż czuję.
Jakby się zmniejszyło to dzwonić do szpitala czy do lekarza i zapytać, lepiej chuchać na zimne.
niezla lista!!!Dzień dobry.
Ja mam już wszystkie maluchowe ubranka poprane, wyprasowane, posegregowane i pochowane, ale to przez to, że od 2 tyg już nie pracuję i wyszukuję sobie jakieś zajęcia by świra nie dostać
Jeśli chodzi o torbę do szpitala...wczoraj przegladałam listę "niezbędnych rzeczy"Bardzo śmieszna wydała mi się
![]()
8 kaftaników
8 pajacyków
6 małych prześcieradeł
4 kocyki
9 piżam dla mamy itd.
Zaczęłam zastanawiać się czy ja będę dzła do szpitala rodzić czy może jakaś pidżama party sie szykuje ;-)

Żeście sie rozpisały :-)

co do męża, lepiej, niech z ciężarną nie zadziera i jej nie odmawia, bo go myszyska zjedzą :-) a co do pokojów, nie stresuj się, w końcu tam spędzisz parę godzin, zrobisz swoje - urodzisz i wywiozą cię na salę... Gosiu, relax, take it easy hahahahaha :-)
Dopiero od wczoraj mam podłączony internet, już nie mogłam się doczekac, ale jestem przerażona ile mam do nadrobienia, chyba mi się to nie uda niestety, przez te ponad 3 tygodnie nie próżnowałyście:-)