Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas leje od rana, masakra jak ja nie lubie takiej pogody.....wrrrr
Ja nie wstaje w nocy wogóle na siku jak wiekszosc z was,Dziewczynki czy wy tez macie takie głupkowate sny?

, no nielicze tych "zboczonych" bo na te to akurat nienażekam

Toaleta na szczęście malutka, taka dodatkowa pod schodami za wiele więc roboty nie ma, a będzie odświeżona, jedno malowanie mam za soba, teraz schnie i za 3 godzinki drugie
Dostalismy przesylke nianie z monitorem i pojemnik na pieluszki. Jestem w szoku dzialaja ekspresowo 

I znowu jestem.
Nie dali mi dziś pospać- od rana telefon za telefonem, także wstałam już.
Kurcze dopiero dziś zdałam sobie sprawę z tego że za 3 tyg przylatuje do nas moja mamusia by pomóc przy Filipkuale sie ciesze.
W lutym jak byliśmy na urlopiku w PL to rozmawialiśmy o tym, że ma przylecieć. Ten czas wydawał się tak odległya tu mamcia zaraz będzie.
Oto one :-)
no ja mieszkam pod warszawa i na ursynów mam kawał drogi....gdyby to było z drugiej strony to chetnie ...a tak niestety...moze porozmawiaj z tym co sprzedaje..ja zamawiałam tez na allegro i tez było napisane ze odbiór tylko osobisty a dogadałam sie z babka...wystarczyło ze wrzuciła w worek i zamówiła kurieraI ja sie witam z wami zaraz mykam do miasta. Ja nie moge narzekac bo wstaje tylko 1 raz w nocy do WC.
Ponawiam moje pytanko:
Mam pytanko do dziewczyn z Warszawy: obserwuje aukcje z wozkiem i jest problem bo odbior tylko osobicie w Warszawie na ursynowie, czy istniałaby mozliwosc (ze jak wylicytuje wozek) to przesłałabym ktores z was pieniadze (za wozek+na przesyłke) na konto zeby odebrałami wozek i przesłała mi kurierem.