Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale fajnacki 
Carmi ażebyś wiedziałaRobiłam dziś na obiad leniwe i doszłam do połowy w ugniataniu ciasta i pałeczkę musiał przejąć M., bo ja już ze zmęczenia się na nogach słaniałam - a się nastałam i naugniatałam całe 5 minut
![]()

Przepis umieściłam na odpowiędnim wątku.
Powodzenia i smacznego :-):-):-):-)

A mówią, że jak wszystko gotowe, to Dzidzia wtedy wyłazi. Fajnie by było![]()
bo ja juz nie wiem, co ona tam tak siedzi, klocek maly jeden...

Hejka dziewczynkino fakt , od jutra masz pełne 35 tygodni , a ja od dzisiajale wole aby posiedział jeszcze do końca czerwca bo niemam nic poprane , a pozatym nastraszyłaś mnie tymi piłami i hostelem
![]()

Ja się dorobiłam jakieś dwa mce temu,ale udało mi się uporać z nimi. W tej chwili jestem na Lactulosum a w ostatczności czopki glicerynowe aplikuje!!!!! I odpukać jest bardzo dobrze ....Zreszta skoro ciaza jest donoszona to powinno sie jakos wywolac juz ten porod,zeby kobieta nie musiala sie juz tak meczyc,bo dla mnie te ostatnie dni sa okropne a tymbardziej ze jakies 3 tyg.temu dostalam zylakow odbytu i nie ma szans na calkowite wyleczenie puki jestem w ciazy wiec wyobrazcie sobie...a to tak strasznie boli i wogole!Miala ktoras z was ta dolegliwosc?Jesli tak to moze macie jakies sprawdzone sposoby na polepszenie tego stanu?![]()

. Robie nawet nasiadowki z kory debu i azulanu ale to lagodzi to swedzenie tylko na kilka chwil a potem znow to samo.