Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dilajlakroliczku a ile bierzesz tego duphastonu i czy bierzesz nospe i powiedz mi jeszcze jaki to jest ból czy bardziej jajniki cie bola czy ból posrodku i jeszcze jedno jaka jest krew świeża??

leżę prawie bez ruchu, sama wiesz jaki to strach, więc nic ci nie muszę mówić, lekarka się wypowiedziała na odległość bo ja nie mogę do niej dojechać,króliczku to leż w takim razie ile sie da i nie denerwuj się, mam nadzieję że to krwawienie ustanie
Trzymam kciuki![]()

kluseczko, jakieś cuda z tymi twoimi spodniamiKroliczku ja kiedy bylam w 1 ciazy w Polsce i zaczelam plamic poszlam do szpitala. Przyjeli mnie i chociaz to nic przyjemnego to bylam przynajmniej pod stala obserwacja i zawsze moglam sie zapytac lekarza gdyby bylo cos nie tak. Wypuscili mnie po kilku dniach bo przestalam krwawic.Moze to jest jakies wyjscie. Byly tez dziewczyny ze mna ktore mowily ze przelezaly pol ciazy w szpitalu ale wszystko zakonczylo sie ok. U mnie to wszystko stalo soe kiedy wrocilam do Ire.
Mniewam takie bole jak Ty lekarz mowil ze poprostu macica mi sie rozrasta.
Isia uwazaj na siebie prosze. Ja dzisiaj tez sie poslizgnelam na kawalku papieru w Tesko. Dobrze ze mezus trzymal mnie za reke.
Meva ja dzisiaj odkrylam ze nie mieszcze sie jeansy ktore nosilam kiedy wazylam 8 kg wiecej niz przed ciaza
Dilajla ciesze sie ze impreza sie udala.