reklama

Czerwiec 2009

Minutka nie przesadzaj - jeszcze co najmniej z dziesięć nas nierozpakowanych zostało, więc nie taka ostatnia będziesz, jak jutro masz wywoływanie. A moja dzidzia też się zadomowiła - nie mam ani malutkiego skurczyka:no: W środę, jak lekarz mnie badał to miałam ok 4cm rozwarcia i nic - tak więc nawet jak się pościgamy, to mogę przegrać;-)

A co z Ewą? Urodziła już?

nic niewiem miala wyslac sms jak bedzie po ale cisza jak makiem zasial ...

reklama
Ewcia ma rozwarcie na 3cm :-) i jutro rano idzie pod oxo :-)

Ja jutro jadne ale czy mi wywolaja i jak to bedzie tusienko to nie wie nikt !

Ja skurcze mam co 10 minut ale rozwarcie tylko na 1cm zrobione przez masaz szyjki wiec bez rewelacji !!

Ależ tu cisza:szok: Czyżbyście wszystkie dziewczyny siedziały na porodówkach?? I ja sama zostałam?:szok:

Jeszcze ja jesem z Toba :)
Wciaz czekam - termin mam na jutro - ale pani doktor nas nie pocieszyla mowiac, ze przewiduje, ze Mala sie urodzi kolo tygodnia po terminie - wiec chyba ja bede tutaj ostania, ktora sie rozpakuje... a juz tak bardzo nie mam sily na to czekanie:no:

Angelika głowa do góry - dasz radę jeszcze trochę poczekać. Ja jestem już 9 dzień po terminie i samo się nie chce ruszyć, więc muszę czekać na wywołanie. A lekarz tak naprawdę nie jest w stanie określić, kiedy nadejdzie ten dzień. Moja szwagierka poszła do lekarza w końcówce 37 tc i się dowiedziała, że na pewno pochodzi do terminu - urodziła 2, czy trzy dni po wizycie:tak:

reklama
Hej laski :-)

U nas wszystko dobrze :tak:
Niuniek rosnie jak na drozdzach :-) tylko je i spi :-) i tak przesypia jakies 21h na dobe ;-)

Niunia super starsza siora nic nie moge przy nim zrobic bez jej nadzoru :-D:-D

Pogoda swietna. Jak najwiecej czasu saramy sie spedzac n dworku i na spacerkach :-) Wieczorkami znow nadrabiam sciaganie seriali ;-)I padam o 23:-)

Mamy z zagranicy mam pytanko gdzie i jaki paszport wyrabiacie dla maluszkow :confused::confused:

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w dwupaku :-) Obyscie szybko urodzily :-D

Udanego weekendu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry