Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
White noise mp3 - sounds for colicky babies ale cos nie dziala.
Mozesz sprobowac tu Hair Dryer: Soothing & Effective White Noise | PEDIASLEEP™

White noise mp3 - sounds for colicky babies ale cos nie dziala.
Mozesz sprobowac tu Hair Dryer: Soothing & Effective White Noise | PEDIASLEEP™
No i co zrobic nosimy :-) Do tego mniej spi w dzien niz wczesniej, a w nocy za to slicznie sypia
wczoraj zjadl po 23 i spal do 5.30
a potem o 9 zrobil kolejna pobudke :-)

w 37tc silami natury dzis o 6 rano urodzil sie Antos z waga 2900gr i 49cm
juz nie moge sie doczekac az ich zobacze no i jak bedziemy razem na spacerki z wozkami chodzily :-)
dlatego chcialabym wiedziec jak najlepeij sie za to zabrac czy wyrabiac PESEL i polski akt urodzenia tutaj czy poprosic zeby za mnie zrobil to moj tata.Kamireszel w sumie to nic mi to nie daje jedynie tyle, ze biuro paszportowe mam pod nosem krotko si eczeka na paszport, a do tego dostaje sie na dluzej niz na rok. Konsulat za to mam oddalony o jakies 1,5h w jedna strone, konsul jest raz w miesiacu, trzeba jechac dwa razy cala rodzina, a do tego sa tam straszne kolejki i wkurzeni ludzie. Dlatego chcialam paszport zalatwic na miejscu.Tak robimy PL paszport. Czemu Wy robicie irlandzki/angielski??? Co za roznica??? Cos tym zyskacie???
PESEL wyrobie w PL.
Kluseczka dzieki za stronke i za informacje. Mnie nie dotyczy bo ja w irlandii pn mieszkam ;-)MARTUSIU- do tego Irlandzkiego niestety jedno z was musi mieszkac w Irlandii przez 3 czy 4 lata. My dla pewnosci robilismy to na Jacka bo on juz jest ponad 4. WIecej info masz na www.passport.ie
:-)

.
Czesc
Sab simplex nam chyba pomaga, prawie każda pieluszka jest z kupka i mała już się tak nie pręzy, myśle że dzięki temu przespała noc - bo do tej pory o 5 bardziej budziła ją kolka niż głod.
.
Niemiecki odpowiednik Infacolu:a co to takiego bo my tez mamy problem z kupka a moj plantex przesta dziac niestety
My mamy umówione spotkanie na 4 sierpnia:-)