reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
i obok Lublina w naszym Świdniku pogoda piękna,
az poszlam do sklepu po chlebek i czekoladę gorzka bo tylko taka mi diabetolog pozwolił, dopiję kawkę i obgarnę chałupkę

wiecie co, zaczęłam juz wariować, znowu dokupiłam dzisiaj trzy spoichy bo mi sie wydaje, ze mam za malo ubranek dla niunia :rofl2:

dziewczyny dacie mi link do albumu zamknietego, chce wstawic zdjatko, ( o ile mam juz dostęp) :-D
miłego dnia dziewczynki

Tricolor, Kalina po tej jeździe musi się odstresować i nawet znaku życia nie daje hihihih, pozazdrościć Madziumbie odwagi :-)
Podzielcie się z bliźnimi tą pomidorową <mniam>, teściowa chce się podlizać i krupnik gotuje a ja go nie trawię bleeeeeeee!!!!!!
Kasiu76, witaj w klubie ja też nic nie mam... wózek mam ale ma jeszcze użytkownika :-) spacerówkę kupię później bo mnie na razie na nią nie stać... chodzi za mną spaceróweczka coneco np traper czy saturn :-)
Tacjana, obyś nie miała niedocukrzenia, to weź kosteczkę mlecznej czekolady dziennie i powinno być git :-)

Tricolor, Kalina po tej jeździe musi się odstresować i nawet znaku życia nie daje hihihih, pozazdrościć Madziumbie odwagi :-)
Podzielcie się z bliźnimi tą pomidorową <mniam>, teściowa chce się podlizać i krupnik gotuje a ja go nie trawię bleeeeeeee!!!!!! :-)

No to wpadaj , cały gar ugotowałam , dotego mam lody z truskawkami - aby mi ryjek schudł:-D:-D:-D.
Ja też krupnika nietrawie :wściekła/y::wściekła/y:, a to może teściowa chciała cie wkurzyć co? przyznaj sie co zmajstrowałaś?:-D:-D:-D
Moja teściowa jak chce mnie dobić to mi banany poddaje pod nos , chociaż wie że nawet zapach mnie dobija:-p

No to wpadaj , cały gar ugotowałam , dotego mam lody z truskawkami - aby mi ryjek schudł:-D:-D:-D.
Ja też krupnika nietrawie :wściekła/y::wściekła/y:, a to może teściowa chciała cie wkurzyć co? przyznaj sie co zmajstrowałaś?:-D:-D:-D
Moja teściowa jak chce mnie dobić to mi banany poddaje pod nos , chociaż wie że nawet zapach mnie dobija:-p

Ach, ty babolu ale mi smaka narobiłaś :-D i jeszcze lody, wpadnę do sklepu i chyba sobie manhattana dużego kupię i go zjem od razu :p a co do teściowej niech się cieszy, Julinka chociaż skorzysta :-) niech się teściówka cieszy :-) święta idą czasami trzeba coś ludzkim głosem powiedzieć hahahahaha
mogą mi dawać bananki i jabłuszka, jadłabym tonami :-D

Cześć Laseczki!

Widzę, że wolicie komputerki od słonka :happy:

A ja od wczoraj zarobiona - a to robota, a to młodą trzeba zawieźć do szkółki, a to odebrać, obiadek i jeszcze kilka kartek zostało nam do zrobienia świątecznych. I tak chyba nikt nie dostanie swojej przed Wielkanocą - takie z nas leniuchy :-D Frida już się zbuntowała i siedzi przed tv :tak:

Teraz to najchętniej wystawiłabym paszczę do słonka na jakimś wygodnym leżaczku i zapadła w błogą drzemkę, po bezsennych nocach. Czy zgadzacie się z powiedzeniem: Robota nie zając? :eek:

tak,tak lezaczek na balkoniku laptopik, i kawka i cos do kawki slodkiego, ale zeby cukru nie podnosiło :-D

a ja sie nie pochwale brzuchem, bo jeszcze nie mam dostępu do albumu zamkniętego :wściekła/y:cos to dlugo trwa, kurde .nooo

reklama
Do góry