Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pytam o to tylozgięcie, bo niestety kobiety które je mają w ciąży cierpią na bóle krzyżowe- ja niestety od 17 tyg zaczęłam je odczuwać i aż mam stracha co bedzie dalej, jak macica zacznie bardzej naperac na kregosłup- nie mówiąc już o porodzie![]()
pytam o to tylozgięcie, bo niestety kobiety które je mają w ciąży cierpią na bóle krzyżowe- ja niestety od 17 tyg zaczęłam je odczuwać i aż mam stracha co bedzie dalej, jak macica zacznie bardzej naperac na kregosłup- nie mówiąc już o porodzie![]()

Powodzenia w pisaniu magisterki, podziwiam, podziwiam...Koszmarów na szczęście nie mam, na początku ciąży miałam jakieś dziwne i pokręcone sny, ale już minęły... Co do smarowania to polecam krem na rozstępy Gerbera i olejek dla ciężarnych z Rossmana!- wszystko tanie i ładnie pachnące :-)
Fajnie, ale to chyba nie tak bardzo intelektualne zajęcie, co? Piotruś zdrowy, tylko trochę kaszle, zobaczymy jeszcze jak to badanie słuchu dzisiaj...

A własnie a'propos rozstepów to smarujecie się czymś? Chodzi mi oczywiście nie tylko o piersi ale tez i o brzuch. Moje szwagierka używa jakichś super kremów za 100zł i mówi że niby działa. Ja używam masła kokosowego i kakaowego z Ziai za 10zł po każdej kąpieli i jak dotąd tez żadnych rozstępów nie mam nigdzie. A może jest jakiś faktycznie super środek działający w kazdych warunkach??![]()

Nie cobra nic z tych rzeczy. On po prostu uwielbia swój samochód i w niego inwestuje.
Dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki:
W polisie ubezpieczeniowej mam coś takiego jak: Dzienne świadczenie szpitalne? Czy któraś z was kiedykolwiek z tego korzystała?
Jak dzwoniłam do Warty to kobieta mi powiedziała że warto to składać, bo może anuż rozpatrzą prośbę o wypłatę tego świadczenia pozytywnie.

Cześć dziewczynki!
Melduję się wyspana, ale kaszląca :-(
Anik- jednak będziemy nocować w tym hotelu Gryf, czyli nasze poprzednie ustalenia mogą być aktualne, ale fajnie :-) A myślałam, że się będę tam straaasznie nudzić... Co do polisy to wkrótce skorzystasz z opcji- urodzenie dziecka
Uciekam., na razie

a po drugie w nie nie wierze, kwestia dobrego marketingu ;-) Zdam wam relacje na koniec ciazy ile mam rozstepow 
Witaj na forum, powiedz jestes zadowolona z prowadzenia ciazy w szkocji? Wiele sie juz skarzylo, ja czasami sie powkurzam na cos ale ogolnie nie jest chyba zle..
Co do tkania, to im mniej inteligentne zajecie tym ostatnio lepiej mi wychodzi
A na ASP zawsze to tkanie troche bardziej kreatywne, rowniez projektowanie nadrukow na tkaninach i sitodruk do tego, wiec nie powinno byc nudno ;-)Jechałam przed chwilą windą, a tam były w wózeczkach takie dwa śliczne, malutkie bobaski:-):-):-)
Aż mi się cieplutko na sercu zrobiło, że jeszcze kilka tygodni i mój bąbelek też tak będzie wyglądał![]()

dokładnie tak jak piszesz