C
cobra18
Gość
tez mialam miec wizyte jutro,ale nie ide
nie dostalam jeszcze wynikow badan,a bez nich w sumie nie mam po co isc. pojde za tydzien
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do ruchów ja jeszcze nie czuję ich zbyt dobrze, parę razy wydawało mi się że to juz to ale jednak nie. mimo że słyszałam że w drugiej ciąży mogą pojawić się wcześniej, no nic poczekamy, w pierwszej ciąży pojawiły się równo z początkiem 19 tygodnia i to bardzo konkretne nie mozna ich było pomylić z niczym innym;-)No to się zgadzam z Twoim lekarzem bo ja jestem w 20tc i nie czuje nic za bardzo, więc jak gin mówi, że czekać do 22tc to czekam cierpliwie![]()
hmm to zakupy super udane...:-)Telewizor kupiony. Plazma Panasonic 42'' (jak dla mnie straszna krowa) Fajna promocja była w Saturnie, za każde wydane 500zł dawali 100zł w postaci bonu podarunkowego...więc jak telewizor kosztowa 2600zł to jeszcze oddali nam 500zł bonów do wykorzystana w ciągu 5 lat (będę miała na ekspres do kawy)
gratuluję już 5 miesiąca, jak ten czas szybko leciI właśnie zaczęliśmy z maluszkami 5 miesiąc jeśli dobrze liczę![]()

, głowa mnie boli
, mam nadzieje, że przejdzie, a w najblizszych dniach BB bedzie konkurowało z Australian Open, ktore się dzis zaczelo, bo lubię tenis

, ekspres w prezencie, super

. A tak z ciekawości - co studiujesz?? Natomiast co do ruchów dziecka to póki co mam dokładnie tak samo jak Ty - czasem baraszkowanie na całego a czasem nawet kilka dni względnej ciszy. Ale ponoć to normalka! To ja tez się zgłaszam - mam jutro na 16.40. I to połówkową. Jadę na nią do Wrocławia więc pewnie odezwę się dopiero wieczorem albo w środę. Tak czy owak już teraz w strachu cała jestemJa mam wizytę jutro - jeszcze ktoś jutro idzie?
Ale może dowiem się wreszcie co pod sercem noszę. Dziś sniło mi się że dziewuszka i w dodatku nie jedna tylko dwie!
To z tego co widzę to conajmniej we trzy jutro będziemy się wizytowac :-) Ja już trzymam kciuki za Was babeczki!Ja dzisiaj rano byłam w laboratorium. Bo o 17 mam wizytę. Ale jakie to było straszne uczucie, kiedy rano nie mogłam nic zjeść:-(tez mialam miec wizyte jutro,ale nie idenie dostalam jeszcze wynikow badan,a bez nich w sumie nie mam po co isc. pojde za tydzien
Ja jutro mam zamiar zafundowac sobie usg 4D, raz mogę wydać te 300zł