Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja sie wagą nie przemuję moja koleżanka w czasie ciąży przytyła 30 kgJa mam już jakieś 2kg na plusie:-)
Ale jakoś się tym nie przejmuję, bo i po co. To są teraz kochane dodatkowe kilogramki:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie wagą nie przemuję moja koleżanka w czasie ciąży przytyła 30 kgJa mam już jakieś 2kg na plusie:-)
Ale jakoś się tym nie przejmuję, bo i po co. To są teraz kochane dodatkowe kilogramki:-)

więc narazie prowadzę ;-)

Mój już sie pyta czy mi spadną bo mam takiee wielkiea tak wogóle to mój mąż twierdzi,ze cztery kilo to ja w biuście przytyłam, bo powiększył mi się już o dwa rozmiary, a co będzie jak dostanę pokarm;-)
a tak wogóle to mój mąż twierdzi,ze cztery kilo to ja w biuście przytyłam, bo powiększył mi się już o dwa rozmiary, a co będzie jak dostanę pokarm;-)

Ale ogólnie mój mąż jest zachwycony. 

Hej dziewczyny :-)
Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką
Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha
W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia![]()
Gratuluje dziewczynki
. Pędzę oglądać fotki.