EWUS------Wszystkiego naj naj naj lepszego!!!!!!!
Witajcie:-)
ewus-wspołczuję!Jestem przekonana,ze gdzieś czeka na Ciebie i Twoje malenstwa druga połowka:-)Ja rozwodziłam się 2 razy.I trafiłam na faceta który zaopiekował się mną i moją czwóreczką dzieci.Jestesmy juz piąty rok razem i czekamy na nasze maleństwo;-)
Podpisuję się pod słowami zdec!
Cobra-brak mi słów

Działaj jak najszybciej.Twój mąż nie musi wiedzieć o rozdzielności!Radzę jak dziewczyny wysupłać te parę stówek i udaćsie po rozdzielność .To jest okradanie rodziny.Mój drugi mąż też nas okradał,może w inny sposób-chodził do domów publicznych

Rozwiodłam się a moja była teściowa oczywiście mnie obwiniła mówiąc--jakbyś mu dawała to by tam nie chodził

Było mi bd przykro,wiem jak Ty się czujesz

Zyczę wytrwałości.
Moja 9 letnia Rozalia codziennie wsłu****e sie w brzuszek ale ciągle stwierdza ze śpi słodko chociaż ja czuję ruchy.Widocznie są jeszcze za słabe,zeby ona i A je wyczuli

Super ze Wszym dzieciaczkom i facetom juz sie udało .to musi byc fantastyczne widziec ich uśmiech na twarzach.
Okłady z kapusty są rewelacyjne,po zatorze nie ma śladu,ból minoł jak za dotknieciem czarodziejskiej różczki!Polecam w razie WU

Tom się rozpisałam

Miłego dnia zyczę udanych wizyt i czekam na wieści:-)
Przepraszam za pominięcia niektórych postów ale ledwo ogarnęłam tyle tego naprodukowałyście

Szkoda ze ustaw w sejmie tak szybko nie produkują