Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
). Pewnie część z Was już ją czytała to: "Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus" Parę stron za mną i jestem pod wrażeniem trafności opisanych rzeczy. Gdyby tylko mój facet zechciał ją jeszcze przeczytać :-)kpi23 - a myślisz że można chodzić na wosk??? Ja bym się z chęcią wybrała ale mam obawy czy to jakoś niezaszkodzi, w końcu trochę to boli.
Ja się dziś wzięłam za czytanie książki (oczywiście nie mam na to czasu, ale lepsze czytanie niż pisanie). Pewnie część z Was już ją czytała to: "Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus" Parę stron za mną i jestem pod wrażeniem trafności opisanych rzeczy. Gdyby tylko mój facet zechciał ją jeszcze przeczytać :-)
ja nie czytałamJa się dziś wzięłam za czytanie książki (oczywiście nie mam na to czasu, ale lepsze czytanie niż pisanie). Pewnie część z Was już ją czytała to: "Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus" Parę stron za mną i jestem pod wrażeniem trafności opisanych rzeczy. Gdyby tylko mój facet zechciał ją jeszcze przeczytać :-)
ale lepiej żebym w obecnej sytuacji nie czytała takich książek...więc wzięłam sie za czytanie książki "Testament" Johna Grishamana....Ale jak skończę to ocenię,bo już się przejechałam na tym że czasami książka wydaje się nudna a potem jak się skończy to okazuje się że była ciekawa
ja nie czytałamale lepiej żebym w obecnej sytuacji nie czytała takich książek...więc wzięłam sie za czytanie książki "Testament" Johna Grishamana....Ale jak skończę to ocenię,bo już się przejechałam na tym że czasami książka wydaje się nudna a potem jak się skończy to okazuje się że była ciekawa
![]()

och koniecznie się nimi pochwal:-)Dzięki wielkie dziewuszki za podpowiedzi! Zatem nie będe kombinowac tylko faktycznie stanie na tym płóciennym. A mebelków, zdec, nie będziemy kupować tylko raczej "przystosowywać" to co udało nam się znaleźc w tym domu i wyprosić od babci - wraz z domem dostaliśmy sporo róznych mebli i między innymi na przykład rózne póleczki, szfeczki a także łóżeczko dziecięce. Niestety jest to w róznym stanie i konieczne jest czyszczenie, konserwacja i szpachlowanie zapewne też, zatem zostawienie tego w kolorze drewna niestety odpada - musi być jakiś kryjący matowy kolorek. I będzie to własnie płócienny z dekoracjami decoupage'owymi róznych roślinek :-) Raz jeszcze dzięki wielkie za sugestie! Jak zwykle można na Was liczyć i to jak się okazuje w kazdej kwestii!
Oczywiście jak już będziemy mieli kącik mebelkowy gotowy to pokaże fotki!
myślę że w tych lodach to jakieś śladowe ilości mogą być albo co bardziej prawdopodobne jakiś aromatJedynie moimi grzeszkami są lody zabajone i rumowe ale nie wiem czy tam rzeczywiście jest alko :-).
My na początku planujemy aby dzidzia była z nami więc pewnie kolorystycznie mebelki dostosuję do kolorów sypialni. A u nas króluje ciemny fiolet (niektóre ściany i wykładzina) i ecru więc pewnie zdecydujemy się na jasniutkie mebelki czyli łożeczko i komodę a najbardziej podobają mi się takie:
BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci

najważniejsze to cieszyć się z tego co się już ma, o reszcie można pomarzyć, ale w końcu i niektóre marzenia się spełniająWażne, ze macie swoje własne lokum, gdzie nikt wam nie mówi jak macie żyć.
U nas akurat dziadek M. wybudował ogromny dom, gdzie miały mieszkac jego córki z rodzinami, ale niestety córki wyjechały. Została babcia i my.. A dom niestety trzeba utrzymać cały, więc czasami zazdroszczę niektórym ich małych mieszkanek.
nigdzie nie znalazłam, że nie można ...
a po drugie chodzę do swojej kosmetyczki od lat i ona te zabiegi ciężarnym wykonuje od lat ... i nigdy się nikomu nic złego nie stało ...
mówiła, ze do tego stopnia, że kobiety przychodzą tuż przed porodem żeby ominąć golenie na porodówce ... i ona tak juz rozpoznaje brzuchy, że mówi kiedy zaczną rodzić ... :-)
to prawda boli ale za to spokój na dłużej i włosy juz nie te .... chociaż teraz to mi wszędzie rosną jak oszalałe ...
ja dawno temu czytałam i bardzo mi się podobała ...
a co ciekawe przeprowadzam się na ul, Wenus, czyli będę się tam świetnie czuła, jak myślicie? na swojej planecie to chyba nie moze być inaczej ...

Ja mam duphaston 2x1, No-spa 40 2x1 , Magnez 2x1 i Feminatal. Mam nadzieje, że w poniedziałek po wizycie skończę z duphastonem.
tak jak dziwczyny jestem za lnianym kolorkiem mebelków

Ale nie wiem na ile przyniosło to jakiś efekt w postaci zmiany, którejś ze stron...He nie no ja tez nie kończę książki jeśli mnie nie wciąg a w ciąży to jakoś mi trudno się na jakiej kolwiek skupicJeśli mnie nie wciągnie pierwszy rozdział lub przynajmniej nie zainteresuje to nie ma szans żebym dalej czytała. Często też odkładam książkę w połowie jeśli stwierdzę że nudna się zrobiła. Tak samo na odwrót jeśli wciągnie mnie pierwszy rozdział to potrafię całą noc siedzieć byle doczytać do końca :-) Głupio się przyznać ale tak miałam praktycznie z każdą częścią Harrego Potera![]()
jedynie "m-jak mama" mi idzie ale to prasa)

Nie wiem jak wam ale dla mnie to najlepsza książka jaką czytałam
Żadna nie była w stanie aż tak mnie wciągnąć
tak od czytania BB i od Was, po 13 jak córa poszła spać to musiałam wyłączyć laptopa bo bym nic w domu nie zrobiła a tym samym zostalibyśmy bez obiadku, na szczęście udało się i już dawno wszyscy jesteśmy pojedzeni a ja mam znowu czas na czytanie i pisanie z wami, jakież to wciągające;-)He nie no ja tez nie kończę książki jeśli mnie nie wciąg a w ciąży to jakoś mi trudno się na jakiej kolwiek skupicjedynie "m-jak mama" mi idzie ale to prasa)
![]()
A co do harrego pottera to ja też tak miałam:-) tak mnie wciągały te książki że nie wiedziałam kiedy przeszło mi 200str...Nie wiem jak wam ale dla mnie to najlepsza książka jaką czytałam
Żadna nie była w stanie aż tak mnie wciągnąć
![]()