Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie tak boli po całości. Nie ma konkretnego bólu z jednej strony tylko dół brzucha po całości![]()
Dziwny ten ból, konsultowałaś to ze swoim lekarzem?
Kolejnym forumowiczkom bardzo dziękuję: Kasiulka_1980, paulka82, gosiagro, Klementinka, karo85, lenaDTR DZIĘKUJĘ BARDZO ZA ŻYCZENIA!:-)
nie konsultowałąm jeszcze....w poniedziałem jestem umówiona na wizytę i chciałam poczekać do tego czasu.....jak mi się pogorszy to będę interweniować. Na razie chciałam z wami omówić, bo to może tylko rozciągająca się macica i więzadla....
Kochana za dużo tego na alllegrohehe ok:-) tylko dziś jakiś dzień że nawet tematu nie madziś troszkę rozglądam się na allegro za jakimś w miarę tanim wózeczkiem...ale jak narazie to
...
Zdec wczoraj pytałaś o meblikaMożliwe że to właśnie ta macica. Bo czytałam że jakoś do 20tygodnia ona się rozkurcza.
Tylko że ja chyba będę musiała znaleźć używany...Bo te nowe dla bliźniąt są bardzo drogie:-( w przyszłym tygodniu jeszcze pochodze po sklepach ,ale wątpię że coś znajdę bo mieszkam w małym miasteczku i nie mam nawet za dużego wyboru:-( ale w sumie czasami można i używany znaleźć w bardzo dobrym stanie![]()