Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz, zaraz ja jestem w identycznej sytuacji (mieszkam z mamą) i z tego co wiem to jeśli wykażesz, że prowadzisz oddzielne gospodarstwo mimo tego, że mieszkasz z rodzicami mogą Ci przyznać różne zasiłki celowe chociażby. Dobrze jeśli masz paragony za leki np. 2000 becikowego po porodzie też dostaniesz, no i jeśli nie będzie na dzieci płacić ojciec alimentów to dostaniesz z opiekiA co gorsza orjętowałam sie czy może mogę z mopsu dostac jaka kolwiek kase już teraz na wyprawki czy coś takiego,czy nawet tak jakąś kasę skoro nie pracuje...I nie....Bo mieszkam z rodzicami...I ich dochody są rozkładane rownież na mnie...Chociaż to nie moje pieniądze...Ale ich dochody kilkakrotnie przekroczyły dochód na osobę...Tak więc nawet dodatkowego 1000zł(z rodzinnego nie dostanę...)
Moja uwaga odnosiła się tylko do październikowych zawodów - z tego co wyczytałam brałaś udział, mimo, że wiedziałaś o ciąży... chyba, że jeszcze nie wiedziałaś - to przepraszam
A komplikacje tego typu się zdarzają dość często - z tego co widzę połowa z nas chyba jest na no-spie i magnezie właśnie z uwagi na napinanie brzuszka
Dobrze, że nie każą nam leżeć plackiem z nogami do góry;-) mam nadzieję, że ci twardnienie odpuści i będziesz mogła ćwiczyć.

a tytul tej ksiazki?A teraz poleżę z dobrą książką i filiżanką małej kawki z mlekiem a właściwie mleka z kawą![]()
popieramewus- tylko jedna rzecz: daj sobie z tym facetem i jego rodziną spokój, jedynie warto walczyć o alimenty dla maluchów

No wlasnie. Dzis od rana znowu mam ten 'posladkowy bol'Boli mnie pod żebrami pomimo ,że mam luźne staniki i lewy pośladek, czasami to az kuśtykam. Dobrze, że nie jestem z tym sama ,tzn ,że to normalne![]()