Dzień dobry wszystkim:-)
Widzę że wiele z Was miało nieprzespaną noc.Dołączam do zacnego grona.Maluch zbudził mnie kopaniem ok 2 i potem nie mogłam spać do 4 rano,o głupich snach nie wspomnę:-(
ale na szczęście weekend więc mogłam pospać dłużej
Wszystkich dziewczynom,które dziś zaczynają nową drogę życia, życze szczęścia i radości, oby Wasze serca biły zawsze tą samą miłością jak dziś a Wasze zakochane oczy zawsze patrzyły w tym samym kierunku, mimo życiowych zawirowań
Widzę że wiele z Was miało nieprzespaną noc.Dołączam do zacnego grona.Maluch zbudził mnie kopaniem ok 2 i potem nie mogłam spać do 4 rano,o głupich snach nie wspomnę:-(
ale na szczęście weekend więc mogłam pospać dłużej
Wszystkich dziewczynom,które dziś zaczynają nową drogę życia, życze szczęścia i radości, oby Wasze serca biły zawsze tą samą miłością jak dziś a Wasze zakochane oczy zawsze patrzyły w tym samym kierunku, mimo życiowych zawirowań
pow mu,ze sam moze mi wszystko kupic,i ze nawet sobie nie wyobraza ile to kosztuje.kurde sama zarabiam,moge sobie kupic za ta kase co chce,chce zeby moje dziecko mialo wszystko to czego ja nie mialam,a tu jeszcze robie zle

bardzo dobrze ze stopniowo kompletujesz wyprawkę- wydatki rozłożą się w czasie i nie odczujesz tego tak
bo jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to lepiej się nie odzywać
A dziś się korzy od rana...
:-)
ale w końcu zrezygnowaliśmy głównie ze względu na dzieci