reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry
my też już po śniadanku a teraz także kaweczka i BB
u nas dziś bardzo leniwie sie zapowiada, większych planów brak, zobaczymy co dzień przyniesie
miłego dnia dla wszystkich życzymy

Witajcie i znowu trochę sniegu popruszyło, ciekawe kiedy ta zima się skonczy?
zdec - jak dzisiaj sampoczucie? ja ostatnio wieczorami mam takie wrazenie, ze brzuch jest jak balon i się napina, ale to chyba tak po całym dniu jedzenia i w ogóle, przynajmniej mam taka nadzieje:tak:
lena - i jak farbowanie wyszło;-)?
Wszystkim mamusiom życzę udanej niedzieli:-D

Ja też się już Witam....
U nas dosyć ponuro, ale za to czuję jak się moja maleńka rusza (wczoraj nawet parę razy mocniej kopnęła) więc humorek i tak mi dopisuje....
Ja oczywiście podobie jak Wy wstałam rano (chociaż ja wyspana!!!) , zrobiłam sobie śniadanko i pałaszuję je teraz siedząc przed laptopem....To już chyba nałóg!!!!
Życzę Wam miłego dnia Dziewuszki!!!!

A ja jeszcze przed śniadankiem bo dopiero co się zwlekłam z łóżka, wyjątkowo dobrze mi sie dzisiaj spało :-D
U nas za oknem nie ma słoneczka :-( ale mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj się pojawi.

Miłego dnia dziewczynki :tak:

Witajcie kochane forumki, my wyspani na maksa, oczywiscie zanim maz sie wygrzebie z lozka zdaze was troche poczytac :-D

Mam nadzieje ze wczorajsze panny mlode przezyly wspanialy niesapomniany dzien (i noc :-p:-p:-p), i ze szybko nam o nim opowiedza :tak::tak:

Wczoraj nie zagladalam ale: Zyraffka wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzen i wspanialego lekkiego rozwiazania!!! Sto lat kochana!!!

izia doczytalam o twoich problemach, kurcze az tak zle sie zrobilo? Porozmawiajcie na powaznie (moze warto skorzystac z czegos w stylu poradni malzenskiej?) ze soba, 16 lat to kawal czasu, na pewno znacie sie dobrze i moze to tylko chwilowe spiecie ktore da sie rozwiazac?

cobra ty tam sie trzymaj mocno kobieto, bo z tego co piszesz latwo nie jest. Jakies postepy z kolega z pracy? ;-)

iiwka a co ci tak BLEEEE??????? mam nadzieje ze tylko hormonki!

agi78 te ruchy sa wspaniale, prawda? :-D

Wczoraj upieklam ciasto z owocami, zabieramy je dzis do znajomych u ktorych jemy obiadek, a potem razem do kina, strasznie mam ochote na taka nasiadowke :blink: Widze ze wiele z was mialo kucharska inspiracje :-D
Ja bardzo poprosze przepis na murzynka, bo mam do niego sentyment, moja mama zawsze robila, a ja jakos nigdy jeszcze.. :tak: Gosiu** jesli mozesz to poprosze!

Warszawianki gratuluje udanego ( i licznego) spotkania!! Beda jakies relacje?

Tak czytam co wczoraj pisalyscie i az sie wzruszylam, rzeczywiscie kazdy dzien z wami na forum wpisal sie juz w moje zycie :tak: Ja tam sie bardzo ciesze ze jestescie :tak:

Ostatnia edycja:
iiwka a co ci tak BLEEEE??????? mam nadzieje ze tylko hormonki!
Dwa dni miałam do niczego:-( Piątkowy wieczór ryczałam w ramionach męża nie wiem dlaczego,więc chyba to tylko hormony:tak:
Zrobiłam zdjęcia naszej dotychczasowej 'wyprawki" więc zaraz kleję co i jak:tak: Ale nie ma tego dużo:-D
A tak wogóle to mam wszytkiego dość i ciężko mi jakoś tak:-(

reklama
Dwa dni miałam do niczego:-( Piątkowy wieczór ryczałam w ramionach męża nie wiem dlaczego,więc chyba to tylko hormony:tak:
Zrobiłam zdjęcia naszej dotychczasowej 'wyprawki" więc zaraz kleję co i jak:tak: Ale nie ma tego dużo:-D
A tak wogóle to mam wszytkiego dość i ciężko mi jakoś tak:-(
Chyba wszystkie tak czasami mamy.. Glowa do gory, to zawsze mija :tak: Zrobice cos szalonego dzisiaj, cos czego dawno nie robiliscie, chociaz wiem ze trudno przelamac chandre, ale sprobuj iiwka :blink:

Do góry