Klementinka
Fanka BB :)
emalia bardzo sie ciesze ze prognozy sa tak pozytywne
gosiagro juz sie pogodzilismy, na zgode lody z truskawkami, mniam
gosiagro juz sie pogodzilismy, na zgode lody z truskawkami, mniam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dopiero teraz mi się zachciało gdzieś wyjść i sie dotlenić :-)
Przepis i świezutką dzisiejsza fotkę już dałam na "przepisowo".
Trzeba wierzyć, do samego końca. Ja wierzę w to, że będziesz się cieszyć kolejnymi miesiącami ciąży... Mam też ogromną nadzieję, że będziesz się nimi cieszyć niezależnie od wyników badań. To małe serduszko bije tam dla Was. Niech ono przede wszystkim doda Wam w tym tygodniu dużo siły. A na moje kciuki oczywiście możesz liczyć

wogóle pierwszy raz od początku ciąży ubrałam szpilki i nawet dałam radę w nich wytrzymać:-)
, potańczyłam troszkę z mężem(wolniejsze kawałki) i jadłam, jadłam i jadłam
, wróciliśmy do domu po 3 i odsypialiśmy do popołudnia:-)
Witam. Pisze ale w sumie nie wiem po co i do kogo. Chyba tylko do Andzi która jedyna czyta to co pisze ( no i oczywiści moja kochana Lenka ).
Więc po piątkowej wizycie u kardiologa czuje się nieco lepiej ( psychicznie). Pani doktor po zbadaniu serduszka , a dokładniej tego zwapnienia w komorze serduszka Jasia, powiedziała ,że to pozostałość po infekcji którą ja przechodziłam. Pewnie to powstało jak miałam stan grzybiczy w pochwie. Nie jest to wada serca i mogę śmiało rodzić w swoim szpitalu , który nie posiada oddziału noworodkowego, więc wierze w to ,że dziecko urodzi się zdrowe.
W trzecim miesiącu życia dziecka mamy sie zgłosić do kontroli kardiologicznej.
No i najważniejsze to to ,że to całe zwapnienie ma się wchłonąć najpóźniej do momentu ukończenia przez dziecko pierwszego roku życia.
To na tyle. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki.

mój chce Zosia znowu mi się kojaży z byłom teściową ja chciałam Michalinka to jemu się kojarzy z koleżanką ze szkoły starsza mówi Nadia a nasza mała ja chce Hania tak jak Hania z przedszkola nie wiem co to będzie z tym imeniem
Witam. Pisze ale w sumie nie wiem po co i do kogo. Chyba tylko do Andzi która jedyna czyta to co pisze ( no i oczywiści moja kochana Lenka ).
Więc po piątkowej wizycie u kardiologa czuje się nieco lepiej ( psychicznie). Pani doktor po zbadaniu serduszka , a dokładniej tego zwapnienia w komorze serduszka Jasia, powiedziała ,że to pozostałość po infekcji którą ja przechodziłam. Pewnie to powstało jak miałam stan grzybiczy w pochwie. Nie jest to wada serca i mogę śmiało rodzić w swoim szpitalu , który nie posiada oddziału noworodkowego, więc wierze w to ,że dziecko urodzi się zdrowe.
W trzecim miesiącu życia dziecka mamy sie zgłosić do kontroli kardiologicznej.
No i najważniejsze to to ,że to całe zwapnienie ma się wchłonąć najpóźniej do momentu ukończenia przez dziecko pierwszego roku życia.
To na tyle. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki.

:-)ale tak jak juz tu ktos pisał, może lepiej poza domem- przynajmniej będziecie mieli spokój.