Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewus wymaz to się pobiera i wysyła. To co masz robione co wizytę to jest raczej cytologia. Ale dziwne, że masz ją robioną co wizytę. Jakiś zapobiegawczy lekarz chyba.

, więc wybór mamy taki albo operacja, albo scisla kontola, krew co m-c i tomografia co trzy m-ce. Operacja da nam większy komfort psychiczny, ale badania i tak będzie musial robić w zasadzie to już do końca życia, bo wycięty guz był rakiem zarodkowym:-
, myśle, ze po dzisiejszym badaniu daje duża nadzieje
, trzymam kciuki za jutrzejszą kordocenteze!
jak widać trzymanie kciuków i pozytywne fluidy z BB czasem pomagają;-) Świetne wieści z USG - teraz może być już tylko lepiej:-) Trzymam kciuki, żeby kordocenteza przeszła bezboleśnie i całkowicie bezproblemowo, a przede wszystkim, żeby Staś był ZDROWY!!!Trudny tydzień przed Wami, - cały czas o Was myślę i wysyłam z daleka pozytywne wibracje
Prześliczne buciki!
a jak ludzie chcą gadać, to niech gadają - zawsze sobie znajdą jakiś temat

Na szczęście burza przeszła i teraz widzę świat trochę normalniej
cześć dziewczyny
Jesteśmy już po konsultacji. Nie było łatwo... Nie dość że nasze losy się ważyły, to sterczała nad nami grupa studentów PAM, którzy zachwycali się a to rączką a to nóżką naszego Stasia nie rozumiejąc dlaczego płaczę choć lekarz niczego jeszcze nie powiedział. ..
Wód płodowych nie przyrosło- to dobry znak... Wada też wygląda inaczej... Po badaniu, przyszedł na konsultację Pan profesor... Powiedział że obraz usg nie wskazuje jednoznacznie na istnienie wady "zaspół dwóch baniek". Nawet jeśli uzyskany obraz uznamy za wadę, to szanse że Staś jest zdrowy szacuje się na 60%. Jutro czeka mnie kordocenteza. Na wynik poczekamy około tygodnia... Choć w życiu się tak nie bałam... dano nam nadzieję... a to już dużo... Modlę się teraz żeby Stasiowi nic nie stało się podczas badania, żeby nie było żadnych powikłań....
Dziękuję Wam za wsparcie. Mam nadzieję że inne wizyty wypadły pomyślnie i że z Waszymi skarbami wszystko jest dobrze. Pozdrawiam Was ciepło.
O której godzinie masz zabieg???

)