niestety już kilka Michałków jest w naszej rodzinie więc odpadaewalook witaj na forum
jak miala byc Michalina to moze Michal?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety już kilka Michałków jest w naszej rodzinie więc odpadaewalook witaj na forum
jak miala byc Michalina to moze Michal?
hmmm troche szkoda ale na pewno przyjdzie Wam cos do glowyniestety już kilka Michałków jest w naszej rodzinie więc odpada
śliczna będzie księżniczka!Witam nowe czerwcóweczki:-)
Sukieneczka wstepnie wygląda tak:
Jutro jeszcze do pasmanterii trza uderzyć bo mała jakieś dodatki w stylu błyskotek wymyśliła![]()

Mała mi dzisiaj nie dawała w nocy spać, tak już się strasznie zaczyna rozpychać. Ale jestem przeszczęśliwa jak mnie kopie:-):-):-)

Coś się wymyśliJa w pierwszej ciąży strasznie słodkie podjadałam:-) teraz jakoś nie, a podobno też jest chłopak. Chociaż jak tu sobie czytam to sie wcale nie zdziwie jak będzie inaczej;-).Niby w 20 tyg. wyszło że chłopak nawet siurka mam na zdjęciu, no ale...co by nie było grunt żeby zdrowe było.MagdaM-śliczne dzięki za przepisy.Jutro bd niezła wyzereczka
Mówią ze na chłopców słodkości nie wchodzą;-)U mnie pod każdą postacią
ale to tylko w tej ciąży tak mam .dziwne![]()