Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze ale teraz po tym pączku mi się ogórka kiszonego zachciało
Ja też już zjadłam przed chwilą jednego pączusia a wszystko przez was smaka robicie a wiem że póżniej mama przyniesie z ulubionej ciastkarni a wtedy na jednym się nie skończy może na pięciu poprzestanekurcze ale teraz po tym pączku mi się ogórka kiszonego zachciało
![]()
A swoją drogą to jak u Was jest z zachciankami ?
Ja w sumie to jako takich za bardzo nie mam... Miałam fazę na jedzenie w ilościach dużych twarożków wiejskich - dzień bez twarożku to był dzień stracony ;-) często zajadam się ogórkami ale świeżymi - nie kiszonymi, no i mam apetyt na lody.
A Wy ?

niestety ja mam nieustanne chcice na słodkie, będę miała z czym walczyć po porodzie, ech te kilogramy....hahahah ale masz niezłe połączenie smakowe
A swoją drogą to jak u Was jest z zachciankami ?
Ja w sumie to jako takich za bardzo nie mam... Miałam fazę na jedzenie w ilościach dużych twarożków wiejskich - dzień bez twarożku to był dzień stracony ;-) często zajadam się ogórkami ale świeżymi - nie kiszonymi, no i mam apetyt na lody.
A Wy ?
Witam się z rana przy pączku i herbatce![]()
Ja mam o tyle dobrze, ze w pracy mam dzisiaj tyle pączków ile dam rade zjeść
Witam nowe mamusie ( [FONT="]Agala[/FONT][FONT="], ewalalook). [/FONT]Z dnia na dzien coraz nas więcej
[FONT="]karo85[/FONT] - a pochwalisz się gdzie dokładnie byłaś??Może namówie męża, żeby też coś takiego mi zafundował
[FONT="][/FONT]
Niezlym paczusiem bylas jak sie urodzilas! Ja wazylam 4250 i mialam 64cm,moj synus moglby byc troche mniejszy..
niezly ten Twoj facet!!
alez sie usmialam,a Ty na pewno przesadzasz!! 

ja tez miałam fazę na lody, ale troche już mi przeszło, za to mam ciągła ochotę na zielonego ogórka i słonecznik![]()

Lencja niezłe masz połączenia smakowe, nie zagryzłabym pączka ogórkiem kiszonym o fuuuuu.
A co do smaków w ciąży to mi się wiecznie chce czegoś ostrego, a potem umieram bo mam taką zgagę wieczorem, ale cóż![]()
Zdec to nie moje połączenia tylko ewelinki307