reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

izia_tcz nie wiem jak u Ciebie w mieście, ale u mnie w weekend w szpitalu nic się nie robi, zupełnie NIC:-(
Czy Twój lekarz na pewno wie że jutro jest piątek??
Wie i dla tego właśnie kazał mi przyjść jutro a nie w sobote mówił że zrobi jutro wszystkie badania i przez sobote i niedziele kontrola cukru bo to robią na miejscu tzn wyniki

reklama
Swoją drogą to maj jakoś szybko się zaczyna rozpakowywać, jeszcze kwiecień nie zdążył:confused2:
32 tydzień to bardziej mi data porodu i tak by przypadała na kwiecień a nie na maj.

Gosiu właśnie u mnie jest tak że na czczo jest w normie czyli 102 a po glukozie 168 a norma jest do 140

Ja już po wizycie niestety nie za ciekawie dobrze ze zmieniłam lekaża okazuje sie że ten nowy jest ordynatorem u nas w szpitalu no i właśnie nawet mnie nie zbadał tylko spojrzał na wyniki glukozy którą zrobiłam sobie prywatnie i był przerażony jutro idę do szpitala jak wszystko będzie dobrze to wrócę w poniedziałek
pod kątem właśnie tej glukozy położy Cie do szpitala?
edit; juz doczytałam ze tak.Moze to i dobrze,porobią badania i,a Ty bd spokojniejsza.

Ostatnia edycja:
Wlasnie sobie podczytalam Majowki2010 i urodzily sie dzis blizniaczki!!! Prawie po 2kg:eek:, zdrowe (31tydz.), i urodzone silami natury :szok::-)
boze my juz tez coraz blizej :szok::-D:-D

W 31 tygodniu maluch ma już 2kg??:szok: i to bliźniak więc pojedyncze pewnie waży jeszcze więcej. Czyli moje kochanie w ciągu 5 tygodni przytyje ok. 1,5 kg :szok::szok: to faktycznie teraz przyśpieszył na maksa :-D :-D no ale jego mamusia w ciągu miesiąca też potrafiła sporo przytyć :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
właśnie tak a przy okazji zrobi wszystkie badania bo do tej pory to miałam tylko raz robione i to na samym początku a co do glukozy to bardzo ważne żeby zbić bo to zagraża ciązy no i dzidzi pierwsze co to pytał czy ruchy nadal czuję

W 31 tygodniu maluch ma już 2kg??:szok: i to bliźniak więc pojedyncze pewnie waży jeszcze więcej. Czyli moje kochanie w ciągu 5 tygodni przytyje ponad 1,5 kg :szok::szok: to faktycznie teraz przyśpieszył na maksa :-D :-D no ale jego mamusia w ciągu miesiąca też potrafiła sporo przytyć :-D :-D :-D
hmmmm coś mi się to wyliczenie nie podoba:szok:i taka duza waga jak na blizniaki:-)

reklama
Ja tak tylko wpadłam podczytać co nie czytałam i lecę odpoczywać :tak:
cobra - bardzo dziękujemy za to co zrobiłaś dla Jagódki od nas :-)
Gosia***- glukozę to chyba do 28 tygodnia się robi, do końca 2 trymestru tak słyszałam
izia_tcz - mam nadzieje, że wszystko okaże sie dobrze :tak:
A co do rozpakowanych majowych bliźniąt to w sumie był 32 tc, bo termin był na 1 maja, więc w sumie mnie nie dziwi ten poród :-) ale bardzo dobrze, że dzieciaczki takie duże :tak:

Do góry