Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do czytanie - w I trymestrze czytałam tylko łatwe i przyjemne babskie czytadła:-) a co do ruchów - ja codziennie czuję maleństw - czasami mniej czasami więcej, ale nie liczyłam tak dokładnie - w poniedziałek mam wizytę - pewnie lekarz każe liczyć systematycznie
martwię się natomiast wynikiem TSH - mam chora tarczycę i obecnie wynik spadł mi nieznacznie poniżej normy - wiem, że to wynik nadchodzącej wiosny, ale dzwoniłam wczoraj od razu do endokrynologa i ... nie ma Go - dopero od przyszłego tygodnia będzie - na właśną rękę nie chcę zmieniać dawki leków, więc muszę poczekaćzrezygnuj zupelnie z soli i pij duzo wody niegazowanej, moze pomoze przy cisnieniu, wyeliminuj tez ziola i przyprawy podnoszace cis czyli np cynamondzień dobry!
po wizycie mam mieszane odczucia. morfologia znowu gorsza od poprzedniej, w moczu jakieś kryształy (co podobno w ciąży może się zdarzyć), ale najgorsze to ciśnienie. jeśli nie obniży się samo, to w przyszłym tygodniu znowu szpital. pocieszające, że mam bardzo troskliwego lekarza, który się tam mną zajmie, ale z drugiej strony kto chce spędzać czas w szpitalu :-(
ja je kupuje przez internet, nazywaja sie ELANEE, jest ich 7 w paczce ale tez moga byc zwykle paseczki do mierzenia phKlementinka te testy PH można kupić w aptece???
sprobuj moze popijac zelazo sokiem pomaranczowym z wit C, mi tak radzil aptekarz, wtedy zelazo lepiej sie wchlaniayoshe- z cisnieniem nie mam problemów ale z morfologią cały czas. Po dwóch miesiącach brania żelaza (2 tabletki dziennie) hemoglobina dopiero nieznacznie podskoczyła z 10,1 na 10,4. Lekarz powiedział że 2 meisiące napewno jeszcze muszę przyjmować a co dalej zobaczymy. Dał mi teraz skierowanie na określenie poziomu żelaza.
A ty przymujesz żelazo, jesli tak to od kiedy i ile?
anecznik no wlasnie u mnie tez 4 cm w ciagu tyg przybylo, nie wierzylam oczom jak to zobaczylamZapomniałam się wczoraj pochwalić swoim brzuszkiem tak więc wieczorem miałam 114cmNie wiem czy ja coś źle zmierzyłam czy faktycznie w ciągu tygodnia 3-4 cm urósł
![]()
ostatnio pokazywali kobiete ktora rodzila w tym szpitalu 90!!! godzin, 4 dni ja meczyli az w koncu zdecydowali sie na cesarkeKlementinka,
prawde mowiac nie ogladalam. ale to wlasnie ten szpital o ktorym mowilam. atmosfera jak w jakims nagrobku, nie podoba mi sie wcale, ale swietni lekarze. nawet sie zastanawialam, czy tym razem tak nie rodzic, ale nie moge sie przemoc. wchodze i mam wrazenie, ze nogami do przodu mnie wyniosa, bleeee
zreszta, kto wie jak tam teraz wygladam. wcale mnie nie ciagnie zeby tam isc, ale ostatnio bylam tam po porodzie mojego pierworodnego, a to juz 4 lata. moze cos sie zmienilo...
musze koniecznie przy okazji obejrzec ten program. byle tylko nie pokazywali porodow.![]()
dokladnie, te paseczki opakowuja w plastik roznej formy przez co sa drozsze ale chodzi zawsze o to samote paski to o papierki lakmusowe chodzi? pytałam w aptece, odesłali do sklepu medycznego, w medycznym stwierdzili, że najprędzej to przez neta zamówić, więc dalej jestem w tym samym miejscumoże któraś z Was na coś wpadnie
o, ale teraz patrzę i rzeczywiście w necie nie ma problemu, pierwszy link i od razu sklep 0,25 za sztukę więc trzeba będzie się zaopatrzyć
jutro mąż ma urodziny, no ale musimy spędzić je w domu skoro oboje chorowici

a u gina zwykle 145/90

.zdrówka dla Was:-) i najlepsze urodzinowe życzenia dla mężau mnie już troche lepiej, ale nadal kaszel męczyjutro mąż ma urodziny, no ale musimy spędzić je w domu skoro oboje chorowici
![]()
Ale tu ciszaaaaaaa dzisiaj![]()