reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

juz poleniuchowałam...teraz czekam na wizytę

co do laktatora to kupuję o taki Ręczny laktator gruszkowy Canpol Babies bo pw poprzedniej ciąży zaraz po wyjściu ze szpitala pierwsze kroki sierowałam do apteki po laktator, miałam tyle pokarmu że małej wystarczało a resztę musiałam odciagać, wiec bardzo mi się przydał i mam nadzieję że teraz też tak będzie:-)Co do elektrycznych to kilka kolezanek takie używało i nazekało, z ręcznych natpmiast były zadowolone i ja zresztą też, właśnie z gruszkowego:-)

i dziękuje za wsparcie, mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze

reklama
Mebelki sliczne:tak:
a co do tego picia to juz nie wiem kiedys lekarz kazał mi duzo bo miałam problem z wysokim hematokrytem a pozniej jak miałam bakterie w moczu. Myślę, że teraz wypijam dziennie 1,5 - 2 litry jak sadzicie to dużo? Ile wy wypijacie?

W sumie mi też się wydawało dziwne, to stwierdzenie żeby ograniczyć spożycie płynów. Sądzę że te 1,5-2l to wcale nie tak dużo. W sumie to chyba takie nasze minimum teraz;)

Witajcie!
zdec-czyżby jakaś zmiana z tym wózeczkiem planowałaś chyba inny.
W sumie to u mnie co chwilę była zmiana zdania co do wózka;) I powiem Ci, że teraz się strasznie cieszę że mam to już za sobą, bo jeszcze dwa miesiące i miałabym jeszcze większy kłopot na który się ostatecznie zdecydować:-):-) A że wzięliśmy ten to sprawił czysty przypadek i allegro oczywiście:-p:-p

Witajcie dziewczynki
przepraszam,ze tak z biegu, ale chciałam Wam donieść,ze moja przyjaciółka wreszcie urodziła!!!!:-):-):-) Dziś o 8:50 przez cesarskie cięcie przyszedł na świat Ziemowit całe 4330 g i 60 cm szczęścia,
Mały jest cudowny, w prawdzie widziałam go tylko przez szybkę, bo nie chcę go narażać na moje zarazki po chorobowe, ale i tak się zakochałam.:-):-)
I teraz to już naprawdę odliczam dni do czerwca, bo już chcę mieć moja córeczkę przy sobie!!!:-)

A ta wogóle to dziś za 100zł kupiłam od koleżanki kołyskę z pełnym wyposażeniem, więc tak sobie myślę,że to już naprawdę zbliża się wielkimi krokami!! :-):-)
Miłego dnia Wam życzę!!!!

Noooo nareszcie:-):-) Z tego co pamiętam to ponad tydzień ją przytrzymali, w sumie to jakaś parodia. Bo skoro i tak mieli zrobić cesarkę to czemu tak długo z nią czekali?

Witam się prawie w samo południe:-) ale sie miło zapowiadał dzień:-) słońce za oknem, cieplutko. Byłam już na spacerku i odebrała przy okazji ostatnią paczkę z alegro z pościelą i ochraniaczem do łóżeczka:-) Dzisiaj miałam jeszcze jechać z mała na basen i resztę dnia miałam leniuchować a tu mi wypadła niespodziewanie wizyta u ginegologa. Znowu pojawiły się zielonkawe upławy, ból w krzyżu i bodbrzuszu jak na okres. dzwoniłam do lekarza i mam przyjść bo na tym etapie ciaży to dobrze nie świadczy także musze pozmieniać plany i na 17:30 stawić sie u lekarza. mam nadzieje że to nic poważnego. Denerwuje się bo mały coś spokojny od wczoraj, ale może to zasługa śiwżego powietrza? Odezwę sie po wizycie a póki co ide polezeć.

Zawsze lepiej to sprawdzić. Będziesz spokojniejsza:-) Życzę powodzenia.

Wróciłam od fryzjera:-) Normalnie 2,5 godziny:szok: wystarczyły żebym w sumie stała się prawie blondynką:-) Ale fryzurka mi się podoba, bo jest krótka i taka "leciutka":-)
Postaram się zaraz jakieś zdjątka wrzucić:-)
Tak więc może tego nie widać, ale z przodu są takie dłuższe, ale mogę je fajnie założyć za ucho:)

A co do laktatora to zastanawiałam się nad ręcznym Aventa. Ale widzę że nie macie o nim zbyt dobrych opinii:(:( I znowu robi się kolejny problem:p:p

Załączniki

• DSC00115..jpg
    DSC00115..jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC00119..jpg
    DSC00119..jpg
    18 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
co do laktatora to ja miałam Avent isis ręczny i był super! A mleka miałam rzeke..

Zdec- fajna fryzurka i pasemeczka :) W sumie sporo z długosci obciełas.. odwaznie :) Ja teraz tez mam takie jasne włoski i tez pasemka tylko chyba jeszcze więcej :)

Ostatnia edycja:
Ja rowniez wybiore Aventa (reczny), bardzo mi go polecaja kolezanki ktore odciagaja pokarm jak chca gdzies wyjsc lub maluch nie wszystko zje :tak:

Anik mam nadzieje ze to nic groznego te uplawy, ale lepiej chuchac na zimne
zdec super fryzurka, mi wlosy rosna na dlugos i szerokosc ostatnio :szok:
ewus fajny tato, broni corki :-D Mysle ze nie jest tak zle byc rodzynkiem w rodzinie, sami faceci dookola :tak: Na pewno bedziesz miala przez to swietny kontakt z synami ;-)

Nad laktatorem się jeszcze zastanawiam, jednak jak już swego czasu oglądałam to też brałam pod uwagę Medelę
Zdec - super fryzurka :)

Zmykam do pracy, miłego popołudnia :)

reklama
Do góry