Mebelki sliczne

a co do tego picia to juz nie wiem kiedys lekarz kazał mi duzo bo miałam problem z wysokim hematokrytem a pozniej jak miałam bakterie w moczu. Myślę, że teraz wypijam dziennie 1,5 - 2 litry jak sadzicie to dużo? Ile wy wypijacie?
W sumie mi też się wydawało dziwne, to stwierdzenie żeby ograniczyć spożycie płynów. Sądzę że te 1,5-2l to wcale nie tak dużo. W sumie to chyba takie nasze minimum teraz
Witajcie!
zdec-czyżby jakaś zmiana z tym wózeczkiem planowałaś chyba inny.
W sumie to u mnie co chwilę była zmiana zdania co do wózka

I powiem Ci, że teraz się strasznie cieszę że mam to już za sobą, bo jeszcze dwa miesiące i miałabym jeszcze większy kłopot na który się ostatecznie zdecydować:-):-) A że wzięliśmy ten to sprawił czysty przypadek i allegro oczywiście

Witajcie dziewczynki
przepraszam,ze tak z biegu, ale chciałam Wam donieść,ze moja przyjaciółka wreszcie urodziła!!!!:-):-):-) Dziś o 8:50 przez cesarskie cięcie przyszedł na świat Ziemowit całe 4330 g i 60 cm szczęścia,
Mały jest cudowny, w prawdzie widziałam go tylko przez szybkę, bo nie chcę go narażać na moje zarazki po chorobowe, ale i tak się zakochałam.:-):-)
I teraz to już naprawdę odliczam dni do czerwca, bo już chcę mieć moja córeczkę przy sobie!!!:-)
A ta wogóle to dziś za 100zł kupiłam od koleżanki kołyskę z pełnym wyposażeniem, więc tak sobie myślę,że to już naprawdę zbliża się wielkimi krokami!! :-):-)
Miłego dnia Wam życzę!!!!
Noooo nareszcie:-):-) Z tego co pamiętam to ponad tydzień ją przytrzymali, w sumie to jakaś parodia. Bo skoro i tak mieli zrobić cesarkę to czemu tak długo z nią czekali?
Witam się prawie w samo południe:-) ale sie miło zapowiadał dzień:-) słońce za oknem, cieplutko. Byłam już na spacerku i odebrała przy okazji ostatnią paczkę z alegro z pościelą i ochraniaczem do łóżeczka:-) Dzisiaj miałam jeszcze jechać z mała na basen i resztę dnia miałam leniuchować a tu mi wypadła niespodziewanie wizyta u ginegologa. Znowu pojawiły się zielonkawe upławy, ból w krzyżu i bodbrzuszu jak na okres. dzwoniłam do lekarza i mam przyjść bo na tym etapie ciaży to dobrze nie świadczy także musze pozmieniać plany i na 17:30 stawić sie u lekarza. mam nadzieje że to nic poważnego. Denerwuje się bo mały coś spokojny od wczoraj, ale może to zasługa śiwżego powietrza? Odezwę sie po wizycie a póki co ide polezeć.
Zawsze lepiej to sprawdzić. Będziesz spokojniejsza:-) Życzę powodzenia.
Wróciłam od fryzjera:-) Normalnie 2,5 godziny

wystarczyły żebym w sumie stała się prawie blondynką:-) Ale fryzurka mi się podoba, bo jest krótka i taka "leciutka":-)
Postaram się zaraz jakieś zdjątka wrzucić:-)
Tak więc może tego nie widać, ale z przodu są takie dłuższe, ale mogę je fajnie założyć za ucho
A co do laktatora to zastanawiałam się nad ręcznym Aventa. Ale widzę że nie macie o nim zbyt dobrych opinii

I znowu robi się kolejny problem