Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanko : czy normalne sa takie zółte upławy dość mocno mi lecą od mniej wiecej 3 dni ? Dodam ,ze nic mnie nie swedzi,ani nie piecze.
Dziewczyny w waszych miastach też modne jest teraz przyczepianie tablic (wyglądających jak te rejestracyjny w aucie) z imieniem dziecka do wózka??? Przy gondoli to dla mnie jeszcze ujdzie ale już w spacerówce to bardzo nieodpowiedzialne jak dla mnie.
pierwszy raz o czyms takim slysze. ale bezsens. ktos nie wiedzial jak zarobic i wpad na pomysl zeby zarabiac na glupocie ludzkiej... niezle...
ja juz raz skamienialam, jak mnie facet na placu zabaw zaczepil i mowi do mnie jak sie moje dziecko z imeinia i z nazwiska nazywa. ja w szkou, zaczelam z niego wyduszac skad on to wie. jak widzial, ze zaczyna sie robic groznie i jeszcze troche to go wykastruje, powiedzial, ze zalozyl sie ze swoja dziewczyna ( z ktora byl na spacerze), ze dobrze przeczytal napis na pilce.
chodzilo o napis na pilce mojego dziecka, ktora dostal od babci, a ktora moja madra tesciowa podpisala imieniem i nazwiskiem (beznadziejnie), zeby mu nikt nie ukradl. a ja bym malo chlopa na placu zabaw rozwalila za glupote mojej tesciowej.
w wawie tez to aktualne - pampersy widzialam przez szybke od 2jki, hugggiesy byly w straszliwym bajzlu.Mam informacje dla torunianek. W Superfarmie, koło cinema city jest promocja pieluch. Pampersy 90szt 3-6kg kosztują 39.99zł(a nie 50zł) a Huggisy 90szt- 38.99zł. To trochę taniej niż w sklepie,przynajmniej pampersy. Wiele z Was ma bardziej zaawansowaną ciążę, więc może skorzystacie.

szaro, buro i ponuro

ani bakterii jak ostatnio, ani szczawianów:-)
miał ścigacza i każdy jego wyjazd był dla mnie stresujący, nie jeździł jak wariat ale na motorze dużo nie potrzeba do nieszczęścia, tak więc problem z głowy :-) trułam mu i trułam że nie będę w domu siedzieć sama z dzieckiem i się za każdym razem stresować jak gdzieś pojedzie no i posłuchał biednej żony :-)Dziewczyny mam pytanko : czy normalne sa takie zółte upławy dość mocno mi lecą od mniej wiecej 3 dni ? Dodam ,ze nic mnie nie swedzi,ani nie piecze.

Zaglądam dzisiaj z myślą że od wczoraj może z 10 stron do nadrobienia a tu cisza.
weekend się zaczął.
U Was też dziś taka okropna pogoda?? wieje, pada i ogólnie nieprzyjemnie.
A ja jestem szczęśliwa bo mój mąż wkońcu sprzedał motormiał ścigacza i każdy jego wyjazd był dla mnie stresujący, nie jeździł jak wariat ale na motorze dużo nie potrzeba do nieszczęścia, tak więc problem z głowy :-) trułam mu i trułam że nie będę w domu siedzieć sama z dzieckiem i się za każdym razem stresować jak gdzieś pojedzie no i posłuchał biednej żony :-)
Życzę miłego dzionka![]()

(szkoda że w ratach kolega będzie mu płacił, bo inaczej to ja już bym wiedziała jak tą kaskę rozdysponować)