Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie nas też nie będzie przez większość czasu, pierwszy dzień u teściów, w drugi jedziemy do kuzyna na chrzciny, w między czasie musimy gdzieś upchnąć wizytę u moich rodziców a będą tam też moi dziadkowie więc pasowałoby żeby zobaczyli się z prawnuczką, póki co to jedyną ( do czerwca:-) ) ale ja tak lubię przygotować coś swojego niż potem jeździć z tymi pakunkami od rodziców:-)Ja nic nie przygotowuje bo święta jak zwykle spędzamy jeden dzień u moich rodziców drugi u męża rodziców i jeszcze wałówe zawsze do domu dostaniemy także luzik moge sobie odpoczywać he he :-)
Niestety jest dużo takich firm, które nie przekażą dla dzieci tylko wolą spalić, ale są to zazwyczaj korporacyjne firmy Nike, Adidas itp. No i jak widać Disney też się do nich zalicza.:--(
Niestety to przykre..... przecież i tak zostaną spalone....:--(
Tylko że z drugiej strony patrząc na to od strony producenta, to taka firma np Nike, Disney gdzie płaci się głównie za markę nie chce zapewne, aby ich towary były ogólnie dostępne dla wszystkich i dlatego tak robi![]()
Chociaż że dla tych małych biednych dzieci, mogliby zrobić wyjątek...... no ale cóż.... życie......![]()
Ja nic nie przygotowuje bo święta jak zwykle spędzamy jeden dzień u moich rodziców drugi u męża rodziców i jeszcze wałówe zawsze do domu dostaniemy także luzik moge sobie odpoczywać he he :-)
Ja po wczorajszej informacji że urzędnicy celni musieli spalić 20 tysięcy kurtek dziecięcych przechwyconych na granicy (chińskich podróbek firmy Disney) zamiast przekazać je potrzebującym, ponieważ firma Disney się nie zgodziła; postanowiłam bojkotować ich towary. Wiem że się nigdy o tym nie dowiedzą i w żaden sposób tego nie odczują, ale ja poczuję się lepiej. Jakoś inne firmy nie miały problemu z wyrażeniem zgody na podobne przekazywanie a oni, mają u mnie wielkiego minusa, a niby firma ciesząca się takim dobrym imieniem i kojarzona przede wszystkim z dziećmi.