Mój za to wbija się nogami pod żebra 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też tak mam od tego tygodnia...ale zauważyłam, że jeszcze się nieznacznie przemieszcza na boki...choć już na poprzeczne ułożenie nie ma miejsca? ;-)hej dziewczyny... wracam wlaśnie z badań na toxo, już chyba szóstych czy siódmych, ale wolę dmuchać na zimne, tym bardziej że u mnie banda kiciaków w domu.. chciałam Was zapytać o rzecz taką, Mały mój do tej pory fajnie jakoś w poprzek leżał chybam,w każdym razie kopniaczki czułam z jednej i drugiej strony pod żebrami, a wczoraj nie wiem co się stało, ale jak miał czkawę to czułam ją mocno w dole i dzisiaj od rana też takie kopniaki mi serwuje w szyjkę chyba, że zaczynam się zastanawiać co jest grane..
a moja szyjka naprawdę nie jest w najlepszym stanie, oby to przetrzymała
ma któraś z Was tak nisko ruchy teraz?

jest cudny
tak to ja lubie załatwiac interesy, zamowilam w poniedziałek po 17 a dzisiaj o 9:30 juz był
zamieszcze potem kilka zdjec jak na zywo wyglada, jak tylko opanuje ten cały rogardiasz z nim zwiazany
byłam też dzisiaj w szkole rodzenia zajecia z położna o karmieniu były:-)
, a jak tam lodóweczka , kupiona??

, dobrze ze szybko to spostrzegliście

, a dopiero co pisala, że jej się ciuszki w komodzie nie mieszcza

Witajcie,
po pierwsze musze sie od razu pochwalić bo mój wózeczek już przeszedłjest cudny
tak to ja lubie załatwiac interesy, zamowilam w poniedziałek po 17 a dzisiaj o 9:30 juz był
zamieszcze potem kilka zdjec jak na zywo wyglada, jak tylko opanuje ten cały rogardiasz z nim zwiazany
byłam też dzisiaj w szkole rodzenia zajecia z położna o karmieniu były:-)
koriander - gratuluje nowego gniazdka, a jak tam lodóweczka , kupiona??
kajkapol - witaj
ewelinka - to dobrze ze ta szyjka się już nie skraca, dbaj o siebie
anecznik - gratuluje tak dorodnego synka, pierwsze 2 kg przekroczone
paula - zdrowka zycze, leż kochana zeby to rozwarcie się nie powiekszyło
Agi -trzymam kciuki, oby te płytki zaczeły wzrastac
Lencja - powodzenia na wizycie i miejmy nadzieje, że zatrucie nie zwieksza sie
madziaja- niezła sprawa z tymi sztuccami, dobrze ze szybko to spostrzegliście
zdec- i wysłać tu nasza Anię samą na zakupy, a dopiero co pisala, że jej się ciuszki w komodzie nie mieszcza
hefi, krakowianka, karo85, annajak - zycze Wam kochane spokojnych świat i wszystkiego co najlepsze
Lece montować moj wozeczek i jeszcze wieczrokiem odwiedza nas znajomy, wiec też coś przygotowac trzeba.
Nic nie mów o ciuchach ja mam w każdym pokoju to u siebie u mamy i ubrata stoja kartony masakraSuper że tak szybko udało Ci się wózeczek kupić
Jeżeli chodzi o ciuszki.... to zawsze mogę je postawić obok, tak jak połowa stoi
Ale już na prawdę KONIEC!!! KONIEC!!! KONIEC!!!
i żebym go w kompleksy nie wpędzała
solidarność plemników normalnie :-) Super że tak szybko udało Ci się wózeczek kupić
Jeżeli chodzi o ciuszki.... to zawsze mogę je postawić obok, tak jak połowa stoi
Ale już na prawdę KONIEC!!! KONIEC!!! KONIEC!!!

Nic nie mów o ciuchach ja mam w każdym pokoju to u siebie u mamy i ubrata stoja kartony masakrasama teraz sie zastanawiam czy nie zaczac wystawiac na allegro
![]()

bo ma 70 % ciuchow za malych juz ,ledwo co mam do spakowania :-):-)

nawet polowy z tego nie bylo mi potrzeba 2 lata temu , wszystko bylo mozna w szpitalu dopkupic lub polozne dawaly ,teraz musze sie dowiedziec co musze miec tutaj do szpitala ale chyba nie za duzo bo kilka godzin po porodzie sie idzie do domu