Kasiula1982
Fanka BB :)
Brzuch cos mi dzis zaczoł twardnieć... za dużo razy chodziłam po schodach pewnie :-) ehhh
ja od kilku dni brzuch mam przez większość dnia twardy jak deska... sama nie wiem co myśleć o tym....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brzuch cos mi dzis zaczoł twardnieć... za dużo razy chodziłam po schodach pewnie :-) ehhh

Panie w portierni śmieją się już ze mnie, że ja nadal jak zawsze mam motorek w tyłku i że mogłabym chociaż po schodach przestać biegać 
Mój bąbel ma już 3 i pół roku i martwię się o niego każdego dnia tak samo jak wtedy gdy był w brzuchu- zawsze może coś wyjść, zawsze może się coś stać... Ale nie wolno przecież o tym myśleć, trzeba zakładać, że jest dobrze i zdrowo i będzie dobrze i zdrowo!!! Bo inaczej zanim maluchy dotrwają do 18tki to my wylądujemy od tego permanentnego zamartwiania się w grobie ;-)
, bo nawet mi mama obiadek do ogrodu przyniosła
:-) Po tym świeżym powietrzu, byłam tak zmęczona,że jak doczytałam do końca to co wczoraj napisałyście, to oczy mi się już kleiły i po prostu poszłam spać.
ale idziemy to sprawdzić,żeby nie mieć potem pretensji do siebie,że czegoś nie dopilnowaliśmy, szczególnie,ze Patryk często ma katar alergiczny i to może być przyczyną. Jako noworodek miał też standardowe badanie słuchu w szpitalu po porodzie, wtedy tego nie przeszedł i musieliśmy badanie powtarzać, przy kolejnym już było dobrze,a teraz myślę,że lepiej dmuchać na zimne i to sprawdzić. Witajcie Kochane ja wróciłam na chwile od teściów bo okno mi wstawiają i zaraz uciekam z powrotemWitam z rana!
Probuje sie dodzwonic do Zusu bo nie dostalam zadnej kasy od 23 lutego a zwolnienie skonczylo sie 27 marca...
jak na swieta mozna by rzecz.
, to wyobrazcie sobie,ze ząb mi sie zsuwa (bo to byl robiony ząb na wkręt-bo mi sie złamał w wigilie) i raz juz byłam u tej su**i i mowilam jej,ze on mi sie rusza, to ona stwierdzila,ze mi sie wydaje- głupia jakas i teraz musze ja podejsc i umowic sie normalnie na wizyte i dopiero jak bede na fotelu to jej oznajmie ,ze ja z reklamacja,bo inaczej to jeszcze mnie przyjac nie bedzie chciala. Kuzwa tak to jest jak nawet paragou nie daja 
i jak tu reklamowac???