Witam po weekendzie! byłąm w szkole, więc nie zagladałam, ale widzę, że dużo nie pisałyscie - trochę podczytać musiałam, ale znając Wasze mozliwości to był spokój na BB
Liliti - super, że masz takie warunki - spokojnego dalszego pobytu w szpitalu
Athena - ja łykam magnez z B6 - 2 razy po tabletce - ale skurcze łydek całkowicie nie mijają - dziś w nocy chwycił mnie bardzo bolący
Cobra - z tego co piszesz to pokaźne zakupki a pocieszajace, ze i mąż się w nie włączył i zrobił coś dla Ciebie i maleństwa
Karo - super wieści powizytyowe
Cytrusik - nie umiem wytłumaczyć jak czuć te skurcze - brzuch twardnieje tak jak jest macica - wczesniej czułam od pępka w dół teraz czuję i powyzej - jest twardy jak kamień i cały się spina - coraz bardziej to tez zaczyna boleć - początkowo było tylko nieprzyjemne - natomiast jak dziecko coś wypchnie (pupę lub główkę, ba jak rączki i nóżki to mniejsze to jest) to mnie to nie boli tylko jest twardsze w tym miejscu
Kasiek - niestety na rozstępy nie ma rady - jak maja sie zrobić to smarowanie nie pomoże - dopiero po ciąży
Anecznik - ja uwilebiam budyń - zjadam go z reguły na 2 razy - tylko raz mi sie zdarzyło, ze zjadłam cały

ale myslę, że to nie kwestia budyniu - tzn. ksewtia bardziej ilości;-)
Zdec - ja byłam w weekend w szkole i się cieszę, ze zajęć nie odwołali - dojeżdżam 75 km do Krakowa i w sumie pojechałam po raz ostatni bo w maju raczej się nie wybiorę już - gdyby odwołali to dla mnie byłaby to strata

i bym się wkurzyła
Paulka - współczuję tego żebra - kobieto by juz Ci się nic nie przytrafiło

ale to musi boleć
Paula - nie wiem, co moze Ciebie bolec pod tym mostkiem - przykro mi:-(
Gosiagro - dobrze, że macie juz tyle pracy za sobą - kciuki za Twojego męża jak zwykle zaciśnięte - oby po raz ostatni ten szpital
Magdalena - ja czuję ból po dłuższym leżeniu ale nie bioder tylko chyba miednicy i spojenia łonowego - pisze chyba bo nie wiem dokładnie
Dziewczyny - ja nie mam nic popranego dla maleństwa a dla siebie nic nie mam kupionego do szpitala i nie mam ani kosmetyków ani drobiazgów dla dziecka - jestem w lesie

Dziś włączyłam pranie ale to naszych rzeczy - po weekendzie doprowadzam dom do stanu uzywalności, bo mój M nawet garów nie pomył i może w środę wyciagnę męża na zakupy
Dzis wieczorem mam wizytę i juz się nie moge doczekać - ciekawe ile waży nasz szkrab
życzę miłego dnia