Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zaniepokojona- witaj!
Witajcie dziewczynki :-):-)Witaj;-);-)
Witajcie dziewczynki :-):-)
jak długo starałyście sie o dzieciaczki??
a wy dziewczynki byłyście juz na wizytach u gina?? w tak wczesnej ciaży to widac dopiero pęcherzyk tylko??
no i włąsnie z tego powodu byłam u lekarza w 4 tydodniu 2 dniu widzialam tylko pęcherzyk malutki
robiłam bete 2 razy, pierwsza miałam okolo 700, następną 4 dni póżniej była juz 5500 
dzisiaj wieczorem mam kolejna wizytę, mam nadzieję, że zobacze coś więcejoj to ja miałam bete tylko 219 to nie za mało??my staralismy się 10 cykli, zaszłam w ciązę ale w 6 tygodniu poronilambylo to na przelomie lipca/sierpnia tego roku, niespodziewalismy się ze tak szybko się tym razem uda bo była ta pierwsza próba po poronieniu
no i włąsnie z tego powodu byłam u lekarza w 4 tydodniu 2 dniu widzialam tylko pęcherzyk malutki
robiłam bete 2 razy, pierwsza miałam okolo 700, następną 4 dni póżniej była juz 5500
dzisiaj wieczorem mam kolejna wizytę, mam nadzieję, że zobacze coś więcej
![]()

oj to ja miałam bete tylko 219 to nie za mało??
na pewno wszystko jest dobrze i tym razem się uda do końca donosić ciaze![]()
a poza tym te przedziały to sa zresztą jakieś masakrycznie rozległe..pewno masz racjezaniepokojona nie sugeruj się tym, bo jak wiesz wysokośc bety zależy od dnia cyklu w którymją wykonałas, no i pewnie jest indywidualna sprawaa poza tym te przedziały to sa zresztą jakieś masakrycznie rozległe..
Nie martw się trzymam kciuki za ciebie i fasolinkę![]()

i jest syn Mikolaj