heheto najważniejsze
Że żyje
Moja mysz laduje raz dziennie
Boże.....ja muszę iść na nauki;(((Chyba nie wytrzymam tego psychicznie;(
Myślałam że już skończyłaś te nauki. Strasznie długo one trwają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheto najważniejsze
Że żyje
Moja mysz laduje raz dziennie
Boże.....ja muszę iść na nauki;(((Chyba nie wytrzymam tego psychicznie;(
U nas w parfi 7 spotkań jest dzisiaj 3Myślałam że już skończyłaś te nauki. Strasznie długo one trwająWspółczuję, bo wiem jaka to nuda
![]()

teraz tylko się modle żeby obeszło się bez tego leku no ale zobaczymy.Jak dostałam pierwszą dawke wtedy w kroplówce to położna mówi do mnie niech się pani nie przejmuje będzie się pani czuła po tym leku jak przed zawałem ale to normalne po tym leku.

za to szybko da sie zaliczyc wieczornr kapanko. Jednak praca nie dosc ze dawala mi motywacje do wyjscia z lozka to jeszcze zapewniala mi okolo godziny marszu dziennie liczac droge do pracy i z pracy. Siedze drugi tydzien w domu i powiem Wam dziala to na mnie deperesyjnie
prawie nie wychodze z domu bo o co .... Oili 3 dzien nie poszedl do przedszkola sklep zalicza maz normalnie rownia pochyla Hej Dziewczyny!!!
Ja już w domku....nie wiem na jak długo ale choćby pare dni to dla mnie wiele znaczy...ulga i odpoczynek od szpitala....Płytek nadal ponad 166.000 wiec jest ok....Za pięć dni morfologia i sie okaże..ale mam nie panikować ... dopóki nie spadną płytki poniżej 50 tysięcy.... Także pożyjemy zobaczymy.....Naraziejestem spokojna i zamierzam troszke odpocząć....dzieki Kochane za trzymanie kciukow i dobre słowa......Teraz postaram sie Was podczytywac częściej......