Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Absolutnie nie wolno moczyć, w mokrym środowisku bakterie się mnożą....a spirytus najlepszy....roztwór na szklankę 2;1 gdzie 2 to spirytus a 1 to woda....a nam na szkole rodzenia tłumaczą, że teraz się pępuszka spirytusem nie przemywa, bo podobo sam się najlepiej zagoi... i jeszcze mówią, że moczyć można.... jak to moja mama usłuszała, to jej się ciśnienie podniosło![]()
Dziewczyny a jak wyczuc czy odeszły wody płodowe?
Znowu mam jakiegos schiza, :-(

Chyba już nie ma tych 3 dni, żeby NFZ zwracał. Moją mamę ostatnio na badaniach trzymali półtora dnia i tak samo po zabiegu.
Kiedyś jak były te trzy dni to wypuszczali często wcześniej a wpisywali 3 dni.
Trzymam kciuki żeby wszystko było OK.
A do mnie właśnie dotarło że gdyby coś się zaczęło dziać i mój mąż byłby wtedy w pracy to nawet jak do niego zadzwonie to nie ma jak przyjechać. Prace ma jakieś 5-6km od domu ale w ramach oszczędności i mojej wygody jeździ do niej służbowym autobusem,a samochód zostawił mi. Musze go oświecić że na dniach będzie musiał znów jeździć samochodem.

), bo gdyby coś się stało to wsiada i jedzie, a po drugie w jego pracy jest zakaz noszenia telefonów komórkowych, ale On ma pozwolnie samego dyrektora,że może nosić i w każdej chwili może opuścić miejsce pracy, gdyby ze mną coś się działo, w pierwszej ciąży też tak było:-)