Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet już pościel zaścielona!
kupiłam jej też śliczny kocyk, prześcieradła do wózeczka, płaszczyk już na przyszlą jesień, a nawet dla nas nówki zasłony do sypialni, jestem szczęśliwa :-) Teraz tylko obiad zrobić i malujemy salon dalej 

Nie jest tak źle jak chociaż jedna torunianka nie olała bydgoszczanki, :-) A żebyś wiedziała, że przyjadę
Tylko pewnie jeszcze nie w przyszłym tygodniu, bo R ma wolne, a wolę zabrać się z nim razem 

I są baaaardzo wygodne 
hej Lencja, ciagle czekam na podlaczenie swojego internetu, dlatego sie tak wszystko przedluza[/B]Klementinka[/B] - oj jak się cieszę, że wróciłaś do nas! Ostatnio sobie nawet o Tobie myślałam, że miałaś wrócić na forum jakoś w połowie kwietnia. Jak nowe gniazdko? Zapach farby szybko wywietrzeje, a jeśli go tylko troszkę pozostanie to taka fajna woń nowości i świeżości. Powodzenia w rozprawianiu się z kartonami.
A co do Twoich objawów to jak dla mnie klasyczne objawy gestozy. Trzymaj się aby Ci ciśnienie za mocno do góry nie podskoczyło, nieciekawie, że masz białko w moczu.. A co do obrzęków to witaj w klubie, też się z nimi męczęCiekawa jestem co położna Ci poradzi, u nas to pewnie trafiłabyś do szpitala.
twoje 95 cm to piekny wynik, ja juz niedlugo w metrach bede podawacPrzecierz dziś dzień mierzenia brzuchaczy u mnie 95cm czyli od 2 tyg nic się nie zmienia![]()
ja mialam ale tutaj jest to standard i robia za darmoA propo badań czy miałyście w trakcie ciązy badanie w kierunku HIV? Ile takie badanie kosztuje?
A to sie zgadza - mi jak odeszly to lezalam na lozku - dopiero po powrocie ze szpitala zobaczylam (na wypranym juz przez mame ;>) przescieradle "wybarwiona" plame (oryginalnie bylo czerwone)Dowiedziałam się o tym pękaniu pęcherza płodowego- więc bez obaw! Jeżeli nawet pękną w miejscu publicznym to główka dziecka, która przedostaje się do kanału rodnego wystarczająco je czopuje i wody się sączą delikatnie, większe niebezpieczeństwo zalania materaca jest w nocy, więc poleca się założenie na wszelki wypadek ceratki pod prześcieradło![]()
Oj cos o tym wiem - niedawno podczas remontu wysmiecalam z takiego schowko-pawlacza "wszystkie zapomniane skarby" zbierane od wiekow oraz z pudel z pokoju, "na chwilke tylko" zapakowanych, zeby porobic malzowi miejsce w szafach ;> I nagle zrobilo sie tyyyyyyyle miejsca ...To straszne co człowiek potrafi zgromadzić, drugie tyle tego co pakuję to wyrzucam ... masakra ...