reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny ja też mam ostatnio takiego lenia że syf w mieszkaniu mi przeszkadza a mi się normalnie odechciewa sprzątać jak tylko się za coś wezme - wcześniej jakoś nie miałam problemu z porządkami.
Jejku,jakbym o sobie czytała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
iiwka witaj:-) widzę że podobnie jak ja masz już w domku 2-letniego łobuziaka:-D
Tak.:tak::tak::tak:;-) Trochę przeraża mnie myśl czy dam sobie radę,ale najbardziej to porodu się boję:-:)-:)-( znowu...

iiwka, mamy już prywatne forum, oto adres, Ewitka może cie dołaczyc do grupy:-)
Forum BabyBoom - Czerwcówki 2010
Napiszę do niej na pv.
Ale z tego co się zorientowałam to grupa jest.Ja już jestem na lipcowych mamach 2007 na zamkniętym:tak:

Dzisiaj czuję się dobrze:tak: Zjadłam rosołek;-).Zauważyłam że jem mało ale często:tak:
W ciąży z Kacprem przytyłam 24kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: i mam nadzieję że tego nie powtórzę:no:
Nie mam mdłości dzisiaj tfu tfu tfu(.zeby nie zapeszyć:-D:-D:-D)
Ale spać mi się chce nie miłosiernie:-(

reklama
Cześć kochane ciężaróweczki:-D
Nie było mnie 2-3 dni i już nadrobienie zaległości w czytaniu zajęło mi 2 godziny!!! Jesteście twórcze bardzo:-)
Co do tego trola- kurczę- też nie rozumiem- ja marzyłam o dzidzi i przez roku płakałam nad każdym niegatywnym testem- a tu taka kłamczucha śmie pisać o staraniach, poronieniach, ciąży!!! A won z takiego miejsca!

Ja od wczoraj siedzę w domku i nosa nie wychylam- wczoraj mnie mdliło przez cały dzień- nie wymiotowałam ale odbijało mi się i tak jakoś kiepsko się czułam...
Dzisiaj nic mnie nie boli- aż się zmartwiłam:sorry2: ale tak dla pewności leżę i obijam się cały dzień. Niestety nie udało mi się uniknąć przeziębienia złapanego od M....
ale jestem na niego zła....on już zdrowy a mnie boli klatka piersiowa i mam kaszel...piję herbatkę z miodem i wygrzerwam się.

dziewczyny... powiedzcie, bo ja panikara jestem:-)- nie bolą mnie wogóle piersi, miałam tylko 1 dzień nudności, cały czas mam taki mleczne upławy- nie drażniące- ale takie jakbym cały czas była mega wilgotna- czy to normalne???

Jedyne co podzielam z wami- to gigantyczna senność- nic mi się nie chce- leń na 200%....
Martwi mnie też jedna sprawa- pracuję w kadrach- ale mam bardzo jeżdżoną pracę, opiekuję się personelem w kilku miastach i ciągle jestem w aucie. Zastanawiam się czy nie powiedzieć pracodawcy o ciąży i nie iść na L4 od razu- tak dla bezpieczeństwa- idzie zima, ślisko....?? tak chociaż do wiosny... Co myślicie? tylko poczekam może aż zobaczę moje maleństwo na usg- chciałabym mieć pewność, że bije serduszko itp....bo ja ciągle mam jakieś fobie że się nie uda.....:-:)-:)-(

ja zycze Wam milej niedzieli,u mnie leje deszcz i depresja:-(
wychodza mi straszne pryszcze na dekoldzie i ramionach bolaca,ma ktoras to samo?
mi prszcze na poczatku wychodziły takie bolaco swedzace :-D ale teraz jest juz ok. od czasu do czasu jakis sie pojawi.
Dziewczyny zapisałam sie do lipcowek 2010, ale pozwolicie mi wpadac neiraz do was ??? :)

Ostatnia edycja:
mi prszcze na poczatku wychodziły takie bolaco swedzace :-D ale teraz jest juz ok. od czasu do czasu jakis sie pojawi.
Dziewczyny zapisałam sie do lipcowek 2010, ale pozwolicie mi wpadac neiraz do was ??? :)
natucha11...czemu do lipcówek? po suwaczku widzę, że mamy identyczny czas ciąży i mi wychodzi termin porodu 30 czerwca:)

o wedłog moich wyliczen 30 czerwa, a 1 lipca to dzien ktory wystawił moj gin :-) wiec fifty fifty :-) włsnie jeszcze jednego nie rozumiem usg ostatnio pokazało 6 tc, a suwaczki i te kalkulatory internetowe jak wpisuje ostatnia miesiaczka 23.09 a termin porodu 1 lipca to wychodzi ze to 5 tydzien, wiec jak to jest???? bo nei kumam

Ostatnia edycja:
Ja np. miałam ostatnią 21.09...i mój termin według moich obliczen to 29 i 30 czerwiec...wiec zobaczymy co powiedzą mi po USG, które będe miała zrobione dopiero ok 10 grudnia....Mieszkam w Anglii a tu pierwsze USG robią po przekroczeniu 12 tygodnia ciąży (no chyba, że nie wytrzymam i zrobię szybciej prywatnie)..:biggrin2:

reklama
Do góry