Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-):-):-):-) i jak wedłóg twojego lekarza to jest 5 tydzien?? bo mi ostatnio na usg wyszlo ze to 6 tydzien , ale suwaczki i moje wyliczenia mowia ze to 5 tydzien wiec ja juz nie wiem jak to jest, chyba bede musiała porozmawiac z moim lekarzemo co tu kaman
![]()
jak byłam w zeszłym tygodniu to jeszcze nic nie było widać i się okropnie martwię.....

dla mnie to też troszkę dziwne, bo na takim kółku które dostałąm od gina to też 6 tydzień, ale suwaczek pokazuje swojenic nie pozostaje tylko poczekać... później lekarz będzie mógł dokładniej wyliczyć.
Widziałaś już swoją fasolkę na usg?? jak byłam w zeszłym tygodniu to jeszcze nic nie było widać i się okropnie martwię.....

dziewczyny ta beta to chodzicie same na badania czy lekarz wam to zleca? bo moj lekarz tez zlecił mi badanie krwi i moczu, ale nie wiem czy ta beta jest w tych badaniach krwi uwzgledniona. i co ile powino sie ja badac?
jak bedzie chłopczyk to Wojtuś lub Michałek a jak dziewczynka to Maja:-):-)A zastanawiałyście się nad imionami???;-):-)
dziewczyny ta beta to chodzicie same na badania czy lekarz wam to zleca? bo moj lekarz tez zlecił mi badanie krwi i moczu, ale nie wiem czy ta beta jest w tych badaniach krwi uwzgledniona. i co ile powino sie ja badac?