reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam kochane.Poprawiłam sobie suwaczek na termin z USG, i bardzo mnie cieszy a jednocześnie przeraża:szok: bliskość terminu (tylko 4 dni różnicy od terminu z OM ). W nocy męczą mnie skurcze i latam do kibelka bez przerwy:sorry2:. Wydaje mi się ,że brzuch mi się obniżył , a jak mierzyłam go w czwartek to zmniejszył mi sie obwód 3 cm.:eek:
Ciekawe jak tam nasza Ewuś i pozostałe czerwcówki w szpitalach, z rozwarciami itp?
Wszystkim życzę miłego dnia.:-):-D

Czesc kochane, jestem jestem nawet was wczoraj poczytalam ale juz nie mialam sil odpisywac, wrocili tesciowe z wojazy po Francji i troche czasu z nimi spedzilismy, w sumie wszystko dopiete na ostatni guzik nawet podklady na materac zainstalowalam wiec wody moga odchodzic :-)
Kajdusiu kochana jakby sie cos dzialo to pewnie pierwsza sie dowiesz :-D Baw sie dobrze na majowce, ja bym sobie pewnie jakiejs kielbaski z grilla czapnela na niej :-p

usmialam sie ze snu Klementinki :-D no no musze Piotrowi napomknac o tych kartach :-)

gosiagro strasznie sie ciesze ze juz maz w domku, jeszcze cie Majusia zaskoczy i sobie spokojnie "wyjdzie" w terminie, kurce to juz 38 tydzien nam leci :szok:

ewus leniuszkuj sobie ile sie da! ale masz dzielnych synkow!
Trzymam kciuki za Lencje i wszystkie czerwcoweczki z problemami, i przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale nadrobie na pewno:blink:
Juz polowa maja za nami, juz niedlugo :-D Milego weekendu i duzo slonca i zadnych skurczy wam zycze!!

Witajcie Kochane!!! :-):-):-)

Zgadnijcie kogo mam od ponad godziny w domu.... MĘŻA :-):-):-):-):-):-):-)
On wiedział już wczoraj,ze szybciej wyjdzie i mi nie powiedział :tak::tak: chciał nam zrobić niespodziankę no i zrobił:-) usypiałam właśnie Patryka a tu się klucz w zamku przekręca i patrze wchodzi mój mąż:szok::-) Normalnie zdębiałam, powiedział,że już jest wszystko ok, ale musi się jeszcze jutro i po jutrze zgłosić na kontrolne EKG,ale lekarka mu powiedziała,ze może to zrobić bez leżenia w szpitalu :-):-)
Dlatego Kochaniutkie wybaczcie,że nikomu nic nie piszę, ale same rozumiecie:-);-),będę zaglądać,żeby sprawdzić czy któraś się nie rozpakowała!

gosiagro- Fajnie,ze mamy już swoje połówki w domu i oby już nasi mężowie nie musieli wracać do szpitala!

gosiagro - za pierwszym razem Nyc za drugim Mikołajczyk a z tego co sie zorientowałam wszystko nadzoruje dr Kłósek. Ja planuje w Jeleniej do szpitala mam 5 minut.
Ten szpital na Dyrekcyjnej tez zrobił na mnie straszne wrażenie jakby się nikt nim nie zajmował przez 30 lat, ale lekarze bardzo zorientowani i sprzęt też mają dobry, tylko okrutnie długie procedury żeby się dostać na badanie.

reklama
Do góry