reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

a czy o mnie ktos pamieta??:-D
taK Bym chciala z Wami popisac,calymi dniami siedze sama w domu i nie mam do kogo sie odezwac nawet...a nie pisze,bo klawiatura nadal mi nie dziala,a pisanie ta programowa to meka jakas... kurde laptop nie ma nawet roku a wiecznie sie psuje:(

lipcowka sie rozpakowala:)

Pamiętamy, pamiętamy, a o lipcóweczce już pisaliśmy.

To czemu lapka nie dasz na gwarancji do naprawy?

Kup sobie zwykłą klawiaturę i podłacz do lapka, wtedy będzie ok

reklama
a czy o mnie ktos pamieta??:-D
taK Bym chciala z Wami popisac,calymi dniami siedze sama w domu i nie mam do kogo sie odezwac nawet...a nie pisze,bo klawiatura nadal mi nie dziala,a pisanie ta programowa to meka jakas... kurde laptop nie ma nawet roku a wiecznie sie psuje:(

lipcowka sie rozpakowala:)
pewnie ze pamieta, sobie nie mysl ze tak od razu mozna cobre zapomniec :-)
A nie zalalas czyms klawiatury? Czasami mozna laptopa rozkrecic i powyciagac okruszki itp, moze pomoc :tak:

Pamiętamy, pamiętamy, a o lipcóweczce już pisaliśmy.

To czemu lapka nie dasz na gwarancji do naprawy?

Kup sobie zwykłą klawiaturę i podłacz do lapka, wtedy będzie ok

ostatnio czekalam na zwrot z gwarancji dwa mc...a bez internetu to juz zadnej rozrwki miec nie bd,i zapo m ne jak ludzie wgladaja.
o zwklej klawiatrze nie pomyslalam....glupia ja:-)
pewnie ze pamieta, sobie nie mysl ze tak od razu mozna cobre zapomniec :-)
A nie zalalas czyms klawiatury? Czasami mozna laptopa rozkrecic i powyciagac okruszki itp, moze pomoc :tak:

najlepsze est to ze napewno nie byl zalany,ani usyfiony.. powciagalam klawisze,wszystko czyste,ale jeden urwalam i pewnie juz jest po gwarancji:((((

Miałam małą nadzieję, że maluch zrobi mi niespodziankę i nie będę już musiała dziś jechać na wizytę :-) ale nic z tego, szkoda bo jak pomyśle o tym badaniu to już mi gorąco, ciekawe jak ja się na ten samolot wgramolę :-) :-)

Mąż mnie poinformował rano, że dogadał się z maluchem i żebym nawet nie liczyła na rozpakowanie w ten weekend :-D Najwcześniej to w Boże Ciało, bo tak się umówili :-D :-D ach Ci faceci :-)

cobra to leć do najbliższego supermarketu i jakąś najtańszą klawiaturę kup, tak jak dziewczyny radzą, a laptopa oddasz do serwisu po porodzie bo i tak pewnie nie będzie czasu by przed nim siedzieć :-D

Ostatnia edycja:
Miałam małą nadzieję, że maluch zrobi mi niespodziankę i nie będę już musiała dziś jechać na wizytę :-) ale nic z tego, szkoda bo jak pomyśle o tym badaniu to już mi gorąco, ciekawe jak ja się na ten samolot wgramolę :-) :-)

Mąż mnie poinformował rano, że dogadał się z maluchem i żebym nawet nie liczyła na rozpakowanie w ten weekend :-D Najwcześniej to w Boże Ciało, bo tak się umówili :-D :-D ach Ci faceci :-)

powodzonka na wizycie:) bedzie oki

ach Ci faceci:-D

2 miesiące to faktycznie długo ale skoro jest na gwarancji to dlaczego nie skorzystać

bo bede musiala dwa mc placic za neta a w teorii nie bd go miec,
no i zero kontaktu ze znajomymi:( mnie tu nikt nie odwiedza,bo daleko jest wszystko:(

podejrzewam ze stracil gwarancje jak mu urwalam klawisz.wiec dupa

reklama
Do góry