Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale wracając musieliśmy wstąpić do mc donalda bo mi się zachciało loda

Witajcie ponownie:-)
pomimo najszczerszych chęci nic się dziś nie wydarzyło, choć dzień się jeszcze nie skończył;-)
właśnie wróciłam od rodziców, położyłam spać Patryka i czekam na męża, aż wróci z pracy.
Dziś mnie mama uświadomiła,że jak miała mnie urodzić to też się męczyła prawie dwa tygodnie ze skurczami w tym dwa razy była w szpitalu, bo myślała,że to już, a i tak wszystko skończyło się cesarką, więc mam takie wrażenie,że moja córka robi po prostu to samo. Poszliśmy dziś nawet na prawie dwu godzinny spacer,żebym się mogła zmęczyć, a jak tata mnie odwoził do domu to zaproponowałam,żebyśmy pojechali na jakiś poligon albo do lasu, może jak bym pojeździła po wertepach to by sie coś ruszyło, ale tata się tylko zaśmiał :-) i jak widać nic się nie ruszyło.
ita- fajnie,ze do Nas zaglądasz
zdec- melduj się tu szybko
cytrusik- ja już tak planuje urodzić od tygodnia, ale moja córka zupełnie mnie nie słucha![]()

po raz ktorys juz naciskam jakis klawisz i caly post leci w kosmos
Ewelinka widac myscie podlog przereklamowaneja myje na kolanach, mopa mam ale wykrecanie wyciskanie meczy mnie bardziej
)

I humor denny jak nie wiem. Plakac sie chce,jeszcze Mój mnie tak wkurza przez telefon,ze szok.wrrr